Vítkovice hostí mistrovské Střešovice a Spartu

18. února 2005, MiR

Sparta Praha 2.48 kBVítkovičtí florbalisté se ze základní části rozloučí před domácím publikem. A to v zápase proti mistrovi ze Střešovic a pražskou Spartou. Vítkovice v sobotu od 19:00 v hale ISŠD přivítají mistrovský celek Střešovic. Hostům jde v zápase o hodně pokud chtějí vyhrát základní část musí bezpodmínečně bodovat.

Sparta Praha 2.48 kBVítkovičtí florbalisté se ze základní části rozloučí před domácím publikem. A to v zápase proti mistrovi ze Střešovic a pražskou Spartou.
Vítkovice v sobotu od 19:00 v hale ISŠD přivítají mistrovský celek Střešovic. Hostům jde v zápase o hodně pokud chtějí vyhrát základní část musí bezpodmínečně bodovat. Naopak domácí Vítkovice nastupují do zápasu s vědomím, že se už v tabulce nemůžou vyšplhat výš ani naopak klesnout níž. „Bereme tyto zápasy jako dobrou přípravu na play off", říká obránce Michal Rohel. „Zvláště sobotní utkání s úřadujícím mistrem bude pro nás před vyřazovacími boji dobrým testem naších možností", dodává Rohel.
Zápasy v loňské sezóně 2003/2004: 6 : 2 (doma), 0 : 5 (venku)
Zápasy v letošní sezóně 2004/2005: 3 : 5 (venku)
Zde se můžete podívat na oficiální stránky našeho soupeře: http://www.tatran.cz/florbal/

V neděli nastoupí naší florbalisté od 16:00 proti celku pražské Sparty, která už již stratila šanci na postup do play off, ale bude se snažit získat body potřebné pro záchranu. „Sparta na nás vyrukuje z pozornou defenzívou. Což nám vzhledem k možnému soupeři ve čtvrtfinále v podobě FBŠ dává možnost si prověřit hru do plných", zamýšlí se Rohel nad možným soupeřem do play off. „Doufám, že oba zápasy zvládneme jak herně, tak výsledkově", dodal na závěr Rohel.
Zápasy v loňské sezóně 2003/2004: 5 : 3 (doma), 3 : 7 (venku)
Zápasy v letošní sezóně 2004/2005: 8 : 4 (doma)
Zde se můžete podívat na oficiální stránky našeho soupeře: http://www.sparta-florbal.cz/