Vítkovice vydřely proti Bolelavi dva body

20. září 2010, CD

Sezona začala výhrou 6:5 v prodloužení nad sokem z Mladé Boleslavi.

 

Vítkovice nevstoupily do sezony tříbodovým vítězstvím, body braly pouze dva. Ale nechybělo mnoho a nemuseli mít ani to. Jedenáct vteřin před koncem zápasu totiž vyrovnával střelou z dálky Jan Jelínek na 5:5 a kapitán Petr Kološ pak v první minutě prodloužení střelou od mantinelu zařídil Vítkovicím vítězství.

      Vítkovice se probraly až ve třetí třetině. Po těch dvou svítilo na tabuli nelichotivé skóre 0:3. Mladé Boleslavi se vyplácí letní posily. Dvě branky v zápase dal Křenek i Marek Soukup.

      Stíhací jízdu začaly Vítkovice ve třetí třetině gólem nováčka Pavla Barabáše. Pak sice zvýšil Soukup opět na rozdíl tří branek, ale Lukáš Hrubý s Janem Jelínkem svými góly tento náskok smrštili na minimum. V 58.minutě pak Křenek notně posílil ambice hostů na tři body. Vítkovice ale prokázaly buldočí vůli. Milan Tomašík v přesilovce a nakonec Jan Jelínek jedenáct vteřin před koncem dokázali odpor soupeře zlomit. Vyrovanáno 5:5. Prodloužení pak po necelé minutě uťal ranou z pravého mantinelu kapitán Petr Kološ.

ON-LINE utkání: http://online.cfbu.cz/online-28256.htm
VIDEO ON-LINE: http://online-prenosy.tvcom.cz/video/5602_p2-1-sc-woow-vitkovice-vs-billy-boy-mlada-boleslav-florbal-muzi-fortuna-extraliga.htm

Vítkovice – Mladá Boleslav 6:5 po prodl. (0:0, 0:3, 5:2 – 1:0)
Branky: 53. a 60. Jelínek, 44. Barabáš, 50. L. Hrubý, 59. Tomašík, 61. Kološ – 38. a 58. Křenek, 40. a 45. Ma. Soukup, 29. Ekl.

Foto: Roša