Evropský Pohár bude v Ostravě!

01. dubna 2011, Redakce

Potvrzeno! Říjnový Evropský Pohár se přesouvá do Ostravy. Vedení ČFbU na dnešní schůzi odsouhlasilo přesun z Mladé Boleslavi do Ostravy. Podmínkou přidělení pořadatelství byla účast v semifninále nejvyšší soutěže. To se Mladoboleslavským splnit nepodařilo a ČFbU se rozhodla přidělit tuto velkou akci ostravským týmům.

 

"Jsme pochopitelně rádi. Domluvil jsme se zástupci FBC Ostrava na společném pořadatelství. Termín turnaje zůstává původní. Na akci se ohromně těšíme." uvedl sekretář oddílu Pavel Palata a dodal: "Teď nás čeká pochopitelně hodně práce. Zařídit hotely pro týmy, akredtace, připravujeme speciální webové stránky. Je toho opravdu hodně. S určitými přípravami začneme okamžitě, ale hlavní soustředění zatím zůstává na play-off Fortuna Extraligy. Priorita je pro nás postoupit na domácí Evropský pohár z role mistra."

Bohužel haly se zatím zajistit definitivně nepodařilo. Jisté je pouze to, že základní skupiny by se měly odehrát v hale Integrované střední školy Dopravní, ženská základní část pak v hale SOU Vítek. Zápasy vyřazovací části by se pak měly všechny přesunout na zimní stadion v Ostravě-Porubě.

Ostrava doufala v toto rozhodnutí více než týden, nakonec je tedy vše spečetěno. Ostravští diváci se mohou těšit na další florbalovou parádu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... Nezapomeňte, jaké je dnes datum ;)