Přípravka uzavřela svou sezonu

03. května 2011, VyR

Tým přípravky 1.SC WOOW Vítkovice pod vedením trenéra Petra Šmerdy odehrál čtvrtý a poslední turnaj v rámci ligy přípravek. Včetně fotogalerie.

 

Hrálo se jako obvykle na zmenšené ploše a na dva poločasy po osmi minutách čistého času.

Turnaj jsme odehráli z důvodu absencí a nemocí pouze v 11 hráčích na dva útoky a dvě obrany s brankářem. I když jsme nezačali dobře a na úvod jsme o gól prohráli s týmem Paskova, tak v dalších dvou utkáních jsme nenašli přemožitele, kdy jsme přehráli tým městského rivala z Ostravy a na závěr si zastříleli na tým Havířova.

Výsledky:

WOOW Vítkovice-Paskov Saurians 2:3

Remedicum Ostrava-Slovan Havířov 3:2

Slovan Havířov-Paskov Saurians 5:5

WOOW Vítkovice-Remedicum Ostrava 3:2

WOOW Vítkovice-Slovan Havířov 7:0 !!!

Remedicum Ostrava-Paskov Saurians 5:6

 

V celkovém umístění na turnaji jsme dokonce sahali po prvním místu, ale nakonec z toho bylo „jen“ druhé. První skončili paskovští Saurians, třetí byli ostravští Remedici a čtvrtý skončil havířovský Slovan. Přítomní rodiče dětí již tradičně připravili výbornou florbalovou atmosféru. Přitom k prvnímu místu stačila neprohra Remedica v posledním zápase s Paskovem, ale vedení 5:0 (!) FBC neudrželo.

 

Trenér: Petr Šmerda

Kustod: David Hora

Sestava: Pecnová, Šmerda, Gryz, Vykopal, Folta, Pytlíková, Muroň, Bílek, Poruba J., Šubrti-oba

 

Celkové vítězství v lize přípravek roku 2011 obsadili naši borci 1.SC WOOW Vítkovice, kteří vyhráli první turnaj v Paskově i druhý turnaj v Havířově. Na domácím turnaji na Dubině se nám nezadařilo a skončili jsme až čtvrtí a na posledním turnaji v Muglinově jsme byli druzí, jak již bylo v tomto článku zmíněno.

V celé lize přípravek jsme ve dvanácti zápasech vyhráli šestkrát, jednou remizovali a bohužel i pětkrát prohráli. Nastříleli jsme celkem 34 gólů a dostali 23 gólů. Nejvíce se nám dařilo proti týmu Remedicum Ostrava, kdy jsme třikrát vyhráli a jenom jednou prohráli. Proti týmu Slovanu Havířov jsme vyhráli dvakrát, jednou remizovali a jednou prohráli. Největším soupeřem se ukázal být tým Paskov Saurians, který jsme porazili jen jednou a třikrát s ním prohráli. O největší brankový příděl v rámci všech utkání hraných na čtyřech turnajích jsme se také postarali my, kdy jsme na posledním turnaji vystříleli Havířov rekordních 7:0.

 

Na závěr patří poděkování všem našim hráčům, kteří se účastnili jednotlivých turnajů, trenérům Radce a Petrovi Juříčkovi, Petru Šmerdovi, Davidu Horovi, kteří nás dochází trénovat z vlastního volna i Rosťovi Kohútovi, který nám v elévech velmi dobře připravil a půjčil několik hráčů ročníku 2002. Velké poděkování patří také rodičům za obětavost a vlastní volný čas strávený s dětmi na trénincích a turnajích.

 

Zápis z turnaje: Radim Vykopal