Juniorky začaly sezonu úspěšně

20. září 2011, Redakce

Nově se rodící tým juniorek vstoupil do letošní sezony více než úspěšně a připsal si dvě totožné výhry v poměru 5:1.

V úvodním utkání ligové sezony nastoupil nově poskládaný tým juniorek proti brněnským Židenicím. Představily se jednak posily sestry Zuzana a Tereza Hubáčkovy a Petra Metzová a také si v dresu juniorek odbyly premiéru dorostenky Lucie Přezvěcká a Lucie Hrubá. Zápas začal náporem, kapitánka Romana Haunerová připravila premiérový gól v sezoně pro Kristýna Gazurovou a rozjela tak střelecké hody v první třetině. Tu Vítkovice vyhrály 4:0 a prakticky tak rozhodly o svém vítězství. V druhé třetině přidala pátou branku Jana Urbánková a definitivní podobu výsledku daly čestným zásahem soupeřky, když se jim podařilo propasírovat míček za jinak bezchybnou Hanku Ranochovou. Vítkovice tak zvítězily 5:1.

      V druhém utkání nastoupily juniorky proti FBC Lipník. Tentokrát se zápas rozjížděl o poznání pomaleji a první branka padla až v desáté minutě, kdy se prosadila Kateřina Pinkavová. Vzápětí zvýšily Vítkovice na 2:0 a tak také skončilo úvodní dějství. Druhou třetinu začalo trestné stříleni soupeřek, které skončilo úspěchem, byl to však také jediný úspěch, naopak vítkovicím vrátila dvoubrankové vedení Zuzana Hubáčková a vzápětí zvyšovala Edita Hendrychová. Nakonec vítkovické juniorky zkopírovaly první zápas a ve třetí třetině upravily na konečných 5:1.

TJ SOKOL Brno Židenice – 1.SC WOOW Vítkovice 1:5 (0:4, 0:1, 1:0)
branky a nahrávky: Musková (Humlová) – Gazurová (Haunerová), T.Hubáčková (Gazurová), E.Hendrychová (Haunerová), E.Hendrychová, Urbánková (Metzová)

1.SC WOOW Vítkovice – FBC Lipník 5:1 (2:0, 2:1, 1:0)
 branky a nahrávky: Pinkavová (E.Hendrychová), E.Hendrychová (Metzová), Z.Hubáčková (Metzová), Metzová (Mazancová), Slavíková – Grufíková

sestava Vítkovic: Ranochová – Přezvěcká, Hrubá, E.Hendrychová, Mazancová, Slavíková, Z.Hubáčková, T.Hubáčková, Metzová, Haunerová, Gazurová, Urbánková, Pinkavová, Sikorová