Svatováclavské vítkovické odpoledne!

26. září 2011, CD

Přijďte strávit Den české státnosti spolu s vítkovickými elitními týmy. Sváteční odpoledne nabídne na Dubině porci špičkového extraligového florbalu jak žen, tak mužů!


28.9.2011, 14:00 Extraliga žen
ŽENY:  1.SC WOOW Vítkovice – FBC ČPP Remedium Ostrava
      Zatímco muži mají své první letošní derby úspěšně za sebou, ženy jej absolvují ve středu. Derby sice nikdy nemá favorita, ale vítkovickým ženám se vstup do soutěže povedl, konta soupeřek v úvodním dvojkole zatížily hned sedmnácti brankami a tak bude jistě zajímavé sledovat, kolika góly zatíží konto ex-vítkovické Kubíčkové v bráně FBC. Zda-li naváží vítkovické ženy na povedený vstup do sezony i proti městskému rivalovi můžete vidět na vlastní oči od čtrnácté hodiny.

28.9.2011, 17:00 Extraliga mužů
MUŽI:  1.SC WOOW Vítkovice – FBŠ Bohemians Praha
      Jakmile ženy dohrají, čeká vás krátká pauza a pak už souboj vítkovických rytířů proti pražským klokanům. Vítkovice budou sice papírovými favority, nicméně Bohemka s fantomem Jedličkou je stejně jako vítkovičtí v novém ročníku zatím stoprocentní a se dvěma výhrami okupuje čelo tabulky. Souboj dosud neporažených týmů začne na Dubině od páté hodiny.

V utkání si dvoustý extraligový start ve vítkovickém dresu připíše stabilní pilíř a dnes už hrající osobnost vítkovického florbalu Petr Kološ!

Lukáš Hrubý již má dvoustovku dokonce za sebou a ve středu to bude pro něj zápas s magickým pořadovým číslem 222!

Oba vítkovičtí patrioti hrají za A-tým mužů již devátou sezonu.