V prvním zápase roku 2013 přivítají Vítkovice SSK Future

01. ledna 2013, CD

O víkendu pokračuje extraliga mužů 14.kolem. Vítkovice doma přivítají SSK Future, tým, který těsně před Vánoci šokoval jasnou výhrou 12:5 na hřišti tehdejšího lídra tabulky z Mladé Boleslavi. Poprvé se na Dubině po svém návratu do dresu Vítkovic představí Tomáš Sladký a Jan Jastřembský.

Pro Jana Jastřembského má návrat do dresu Vítkovic zajímavý nádech. Hned v prvních dvou zápasech narazí na své bývalé "zaměstnavatele", Remedicum a Future. Proti Remedicu uspěl, dal dokonce gól, podaří se mu stejný kousek i proti SSK Future, kde strávil dvě extraligové sezony?

Tomáš Sladký hrál naposledy na Dubině ve 2.finále proti Tatranu v dubnu 2009, čeká ho tedy návrat domů po třech a půl letech.

Domácím zápasem s SSK Future otevíraly Vítkovice i minulý rok a otevřely jej výhrou 5:1. Future jde v posledních zápasech nahoru. Ve 12.kole šokovalo Future širokou florbalovou veřejnost jasnou výhrou na hřišti ambiciózní Mladé Boleslavi 12:5, když v 53.minutě vydlo již 10:1! Pak doma porazilo v pražském derby Spartu 8:7 a i díky těmto dvěma výhrám drží šestou příčku.

Zápas 1. SC WOOW Vítkovice - x3m team SSK Future začíná v sobotu 5.1.2013 v 17:15 na Dubině.

Po tomto zápase přijde na řadu velký souboj Vítkovic s Chodovem. Zápase budou přenášet kamery České televize a v dresu Chodova by se měly objevit i dvě švédské posily Rasmus Christiansson a Max Wahlgren! Tento zápas se odehraje 10.1.2013 ve 20:00.