Hokejisté Vítkovic hosty televizního utkání s Chodovem a další podrobnosti k utkání

09. ledna 2013, CD

Na utkání s Chodovem se nám podařilo dohodnout účast zajímavých hostů. Těšit se můžeme na hokejisty Ondřeje Romana a Petra Strapáče. Hráči se zúčastní mimo jiné již tradiční autogramiády po skončení zápasu, chystáme také o přestávkách s hráči soutěž společně s diváky. Cenou podepsaný reprezentační dres Tomáše Sladkého! Hokejisté také předají cenu nejlepším hráčům utkání.

 

Ondřej Roman - Reprezentace: ČR, „16“, „17“, účastník MS „18" 2006 a 2007, účastník MS „20“ 2009. Draft NHL: 2007, Dallas Stars (celkově 136.)

 

Petr Strapáč - Reprezentace: ČR, účastník MS „20“ 2009, 2008, A-mužstvo Vítkovic

Vyhrajte reprezentační dres Tomáše Sladkého s jeho podpisem!

Tomáš se rozhodl věnovat jednomu z diváků svůj vlastní reprezentační (tréninkový) dres s vlastnoručním podpisem. Tato exklusivní cena bude jako hlavní cena losování zápasových bulletinů. Předána bude pochopitelně z rukou Tomáše.

Zápasový bulletin

Tradičně zápasový bulletin obsahuje stručné informace o soupeři, statistiky a informace z extraligy. Dále se můžete těšit na rozhovor s „nováčkem“ v našem týmu Janem Jastřembským, kterého vyzpovídal Roman Sladký. A pro velký zájem bude uprostřed bulletinu opět A4 plakát Tomáše Sladkého. Bude opět slosovatelný – 1. cena reprezentační (tréninkový) dres Tomáše Sladkého s podpisem!

Autogramiáda

Využijeme účasti hokejistů – můžete tak získat podpis Petra Strapáče a Ondřeje Romana včetně jejich kartiček. Vzhledem k plakátu v bulletinu a 1. ceně pro diváka se můžete těšit ještě jednou na Tomáše Sladkého.