Vítkovice prohrály na horké půdě Otrokovic 2:3

08. února 2013, CD

Daniel Folta vyzrál na "své" Vítkovice. Jeho Panteři vyhráli nad Vítkovicemi 3:2 po prodloužení. O právě tento jeden získaný bod za remízu vedou před nedělním 19.kolem Vítkovice tabulku před Tatranem.

Vítkovice šly do vedení ve 4.minutě po brance Lukáše Hrubého, ale záhy vyrovnal po Ťopkově příhře Valčík. Přesto opouštěly po první třetině hřiště veseleji Vítkovice, neboť v 10.minutě se prosadil Lukáš Veltšmíd.

Druhá třetina branku nepřinesla a utkání před tradiční vynikající otrokovickou kulisou (342 diváků) gradovalo ve třetí části. V ní padla jediná branka a postaral se o ni po asistenci Vaňka Uhrinovský.

V prodloužení putoval na trestnou lavici za bránění ve hře Hájek a jeho vyloučení nezůstalo nepotrestáno. Ťopek nabil na levou stranu do střelecké pozice Hradilovi a ten prostřelil jinak vynikajícího Součka v brance Vítkovic.

Vítkovice přesto zůstaly v čele tabulky, byť se jejich náskok smrskl před dotírajícím Tatranem na jediný bod. To Chodov, který měl před tímto kolem stejně bodů jako Tatran dostal ve šlágru kola pořádnou nakládačku na hřišti Mladé Boleslavi 14:7, když po dvou třetinách prohrával již o devět branek.

V neděli přivítají od 18 hodin Vítkovice doma na Dubině Spartu.

Panthers Otrokovice - 1. SC WOOW Vítkovice  3:2p ( 1:2, 0:0, 1:0 - 1:0 )
branky (asistence): 05:53 Jan Valčík (Karel Ťopek), 50:51 Lukáš Uhrinovský (Jaroslav Vaněk), 62:07 Michal Hradil (Karel Ťopek) - 03:50 Lukáš Hrubý (Martin Tokoš), 09:09 Lukáš Veltšmíd (Petr Kološ)