Vítkovice si na Czech Openu zahrají s florbalovými hvězdami

18. července 2006, CD

Velmi atraktivní soupeře nalosoval direktoriát Fortuna Czech Openu 2006 do skupiny C. TJ JM Chodov, Finnsta IBK a Pixbo Wallenstam IBK.

   Velmi atraktivní soupeře nalosoval direktoriát Fortuna Czech Openu 2006 do skupiny C. Vítkovice se utkají s protivníkem z nejvyšší české soutěže TJ JM Chodovem, turnajovými baviči Finnstou IBK a lišáky Pixbo Wallenstam IBK, kterým pražský Czech Open velmi "sedí". Několikrát jej, i navzdory všem pochybnostem, vyhráli a získali si oblibu českého publika.
   "Kromě Chodova mi jména soupeřů bouhžel mnoho neříkají, takže by to před vyřazovacími zápasy mohli být dobří soupeři k rozehrání a mohli bychom si s chutí zastřílet.Na turnaji se po delší pauze k radosti celého týmu objeví v našem dresu vítkovický orel Péťa Kološů a Roman kronikář Slaďochů." zavtipkoval si před turnajem trenér Mrázek.

   Junioři se utkají se čtyřmi českými celky: FBK Sokol Mladá Boleslav, Lkohamo Praha, SC Hattrick Brno FBŠ a Tatran Střešovice. Šestým do party, která si říká "skupina A" je švýcarský celek UHC Calanda Flyers Trimmis.