Týmy mužů i žen na Chodově prohrály a do play-off jdou ze druhých míst

03. března 2013, CD

Ženy musely vyhrát alespoň za dva body, to se bohužel nepodařilo a padly po nájezdech 3:4. Mužům stačil bod, rozhodující branka Pražáka v 56.minutě ale rozhodla o vítězství Chodova. aktualizováno.

Ženy:

Ženy přijely ve šlágru kola, utkání třetího s prvním, na hřiště Chodova s vědomím jednobodového náskoku na dotírající Herbadent a lepšími vzájemnými zápasy. "Stačilo" tedy neprohrát. V 6.minutě poslala svůj tým do vedení Andrea Pastušková, domácí srovnaly v poslední minutě první třetiny v přesilovce zásluhou Beránkové. Na rychlou branku Tučkové ze 24.minuty odpověděla ještě v jejím průběhu Kateřina Quittková. Chodov vedl znovu o deset minut později, to když jinak výbornou Ranochovou překonala Hofmanová. Vítkovicím zajistila prodloužení v 50.minutě Hana Sládečková. V prodloužení už gól nepadl a protože jedinou úspěšnou exekutorkou samostaného nájezdu byla domácí Vojáčková, Vítkovice se musí spokojit se druhým místem o bod za Herbadentem.

TJ JM Chodov - 1. SC WOOW Vítkovice 4:3pn
branky:  20. Petra Beránková, 24. Zuzana Tučková, 34. Eliška Hofmanová, N Jana Vojáčková - 6. Andrea Pastušková, 24. Kateřina Quittková, 50. Hana Sládečková; rozhodčí: David Kytler - Tomáš Sommer; vyloučení: 0:2; využití: 1:0; diváků: 105; zásahy brankářů: Kristýna Provázková 26 - Hana Ranochová 32; po třetinách:  1:1, 2:1, 0:1, 0:0;

 

Muži:

Hned ve dvacáté vteřině utkání mohly jít Vítkovice do vedení! To by ovšem Tokošovu střelu nesměla zastavit tyčka. Přesto šly Vítkovice v první třetině do vedení, to když v přesilovce našel Suchánek přesně Tomáše Sladkého. Na 2:0 zvýšil ve druhé třetině po chybě domácích beků Robin Žydel. Vítkovice poté nevyužily přesilovku při vyloučení Jendrišáka a krátce po jeho návratu na hřiště snížil Wahlgren. Pouhé čtyři (!) vteřiny ale stačily Martinu Tokošovi na to, aby vrátil svému týmu dvoubrankový náskok.
      Ten se ovšem během první desetiminutovky třetí třetiny rozplynul jako pára nad hrncem. Ba co víc, Chodov čtyřmi brankami zcela zvrátil průběh utkání! Poté se Vítkovice vzpamatovaly a brankami Davida Matúše a Tomáše Sladkého opět srovnaly krok. Tento stav by jim stačil k prvnímu místu v tabulce po základní části. V 56.minutě ale rozhodl o vítězství Chodova Pražák.
      Vítkovice končí o vzájemné zápasy druhé za Tatranem. Chodovu ani toto vítězství nepomohlo hnout se v tabulce výše a končí čtvrtý. Třetí místo obsadila Mladá Boleslav.

TJ JM Chodov – 1. SC Vítkovice 6:5 (0:1, 1:2, 5:2)
 Branky: 34. Wahlgren (D. Podhráský), 42. Zozulák (Dóža), 43. Wahlgren (Jendrišák), 46. Kotlas (Binder), 51. Wahlgren (Pražák), 57. Pražák (Wahlgren) – 15. Sladký (Suchánek), 21. Žydel, 34. Tokoš, 53. Matúš (Řezanina), 56. Sladký (Žydel). Rozhodčí: Furmánek, Šolc. Vyloučení: 2:1. Využití: 0:1. Diváci: 320.