Jsou známy čtvrtfinálové dvojice pro play-off!

03. března 2013, CD

Muži i ženy Vítkovic si vybrali soupeře z osmých míst po základní části. Muži ukázali již tradičně na Brno, ženy vyzvou ve čtvrtfinále Olomouc.

ČTVRTFINÁLOVÉ DVOJICE Autocont extraligy mužů:

Tatran Omlux Střešovice (1) - x3team SSK Future (5)
1. SC WOOW Vítkovice (2) - itelligence Bulldogs Brno (8)
BILLY BOY Mladá Boleslav (3) - Panthers Otrokovice (6)
TJ JM Pedro Perez Chodov (4) - FBC ČPP Remedicum Ostrava (7)

Radomír Mrázek (Vítkovice): "Volba byla jednoduchá i vzhledem k historické bilanci. Bulldogs nám sedí herně, zbytečně nefaulují, jsou na tom dobře technicky a pro nás navíc byla důležitá i dojezdová vzdálenost, takže tam nemusíme spát či řešit podobné nepříjemnosti. Je nám to sice líto, ale i zranění jejich nejlepšího střelce Luďka Ondráčka bylo i jedním z argumentů proč Bulldogs. Významným apektem je i tradičně výborná divácká kulisa v Brně."

 

Jan Nízner (Brno): "Počítali jsme s tím, že to tak dopadne bez ohledu na to, jak skončí základní část. U Tatranu jsme i přes volbu fanoušků počítali s tím, že si nás nevybere. Vítkovice jsou pro nás možná i nejlepší možná varianta, protože hráči se na těžkého soupeře zdravě namotivují a my můžeme z toho jen profitovat. Vítkovice mají speficiký herní styl založený na velkém pohybu po hřišti a osobních soubojích, musíme najít nějakou cestu jak tuto jejich taktiku rozbít. Nemyslím si, že by vítězství bylo nemožné."

 

ČTVRTFINÁLOVÉ DVOJICE Extraligy žen:

Herbadent SJM Praha 11 (1) - ELITE Praha (6)
1. SC WOOW Vítkovice (2) - FBS Olomouc (8)
TJ JM Chodov (3) - EUROSPOLEČNOSTI Brno Židenice (7)
FbŠ XTG Bohemians (4) - Crazy girls FBC Liberec (5)

Jiří Velecký (Vítkovice): "Dali jsme na hlas holek, které si tohoto soupeře přály, na souboje se těší, a proto byla volba jasná. Největší přednost soupeře je vzdálenost, ty ostatní si necháme do kabiny. Očekáváme vzdorovitého soupeře, ale věříme ve vlastní síly a v co nejrychlejší zvládnutí série."

 

 

 

 

Zdroj: http://www.cfbu.cz/