Hráči Vítkovic si vyzkoušeli profi-modeling!

28. března 2013, CD

Dokonalý sestřih, společenský outfit, profesionální fotografie… Florbal není jen o běhání za kulatým nesmyslem, florbal je životní styl! Díky florbalu si mohlo „šťastných deset“ na vlastní kůži zkusit práci modela před hladovým fotoaparátem.

Volný víkend mezi play-off sériemi využila část našeho áčka k další zajímavé team-buildingové aktivitě. Vedle poctivé přípravy v hale, vedle extra tréninků v posilovně, vedle nezbytné regenerace se rozhodli také udělat něco pro svůj zevnějšek.

 

Do parády si je vzal talentovaný kadeřník a stylista Martin Grubr. Po důkladné přípravě a dohodě vystřihl každému „odvážlivci“ účes na míru, podléhající však těm nejmodernější trendům hair-stylingu.
O profesionální fotky se pak svědomitě postaral Ctirad Sára. Focení proběhlo v sobotu 23.března přímo na hřišti SC Dubina.

Stáhnout fotku v plném rozlišení

 

Jak vůbec tento nápad vznikl?
„Zdál se mi o tom sen. Říkal jsem si, že bych mohl ostříhat některý sportovní tým. Ta myšlenka se mi líbila hned od začátku a myslím, že její realizace se opravdu povedla, kluci byli před objektivem skvělí!“, prozradil majitel nesmírně cenných kadeřnických nůžek z japonského stříbra, který nenápadně pokukuje po oficiálních sponzorské spolupráci s klubem 1. SC WOOW Vítkovice: „Pro příští sezónu bychom mohli určitě něco takového vymyslet, teď bych ale rád popřál klukům hodně štěstí v semifinále, na které se osobně přijdu podívat.

 

 

Své dojmy přidal i jeden z největší vítkovických designerů Patrik Suchánek:

„Spolupráce s Martinem Grubrem byla super, měl všechno promyšlené do nejmenšího detailu. Je to profesionál ve svém oboru, který spolupracuje s těmi nejlepšími lidmi. Myslím, že jsme si to všichni užili a troufám si říct za všechny, že jsme nadmíru spokojeni. Doufám, že to je začátek dlouhodobější spolupráce mezi hair-designem a vítkovickým florbalem!“

 

Stáhnout fotku v plném rozlišení

 

No posuďte sami, sluší jim to více ve společenském, v rytířském brnění nebo ve florbalových dresech? Službám Martina Grubra, o kterých si můžete přečíst na jeho facebookovém profilu, mockrát děkují: Lukáš Souček, Filip Heczko, Patrik Suchánek, Martin Tokoš, Lukáš Řezanina, Lukáš Hájek, Pavel Jankulár, Lukáš Veltšmíd, Petr Kološ a Tomáš Sladký.

 

Foto: Ctirad Sára