Semifinále - věříme ve skvělou diváckou kulisu!!!

29. března 2013, CD

Velikonoční semifinálové boje začneme v domácí atmosféře a všichni věříme, že hala bude praskat ve švech!!! Pro všechny, kteří do haly na Dubinu dorazí jsme přichystali opět několik doprovodných akcí.

Host

V neděli přivítáme v hale vítkovického hokejistu, jednoho z nejlepších hráčů letošního play off a především nově také hokejového reprezentanta ČR Ondřeje Romana. Společně s ním se můžeme těšit na podporu několika členů hokejového vítkovického Fanclubu. Věříme, že společně s našim skvělým kotlem vás ostatní strhnou ke skvělé atmosféře.

Přestávkový program

V neděli se o přestávkách mohou těšit, především pánové, na taneční vystoupení roztleskávaček.

V pondělí je vystřídají o přestávce naši mladí florbalisté, kteří o přestávkách sehrají svůj mini turnaj s kluby z Krnova a z Letky Sokol Poruba.

Vstupenky a bulletin

Po oba dny budou slosovatelné opět vstupenky. Prvních 100 platících obdrží navíc ke vstupence zápasový bulletin, ve kterém mimo jiné najdete:

· Info o utkání a soupeři statistiky

· Velký rozhovor face to face s našimi brankáři Lukášem Součkem a Lenkou Kubičkovou

· Originální plakát rytíře Lukáše Součka

Rozšíření sektoru pro diváky

Vzhledem k očekávané vyšší návštěvě na nedělní utkání bude připravena rozšířená sekce pro diváky a to za brankou (strana od tramvají – naproti Sportbaru) ve formě 100 ks židlí. Příchod k této sekci bude přes hlavní tribunu.

Promotým Hitrádia Orion

Před utkáním bude na místě opět Promotým Hitrádia Orion. Modré a bílé barvy na obličej bude dostatek :--)) takže neváhejte se zastavit. Připraveny budou také drobnější dárky.

ON-LINE

Během sezóny se nám podařilo propracovat naše on-line vysílání na nejlepší mezi všemi kluby. A v neděli (v pondělí hrajeme před kamerami ČT) opět ještě lepší!!! Tři kamery, zpomalené záběry, komentáře a rozhovory…začínáme 17:05. Ale stejně, naživo v hale je to větší zážitek.

Autogramiáda

Již tradičně po skončení utkání proběhne autogramiáda. Originální „rytířské kartičky“ budou podepisovat v neděli L. Souček, R. Ciompa a D. Ratajová a v pondělí L. Řezanina, T. Vežranovský a K. Kociánová.

NOVINKA pro nejvěrnější fanoušky!!!

Zůstaňte po utkání na tribuně i po skončení utkání a vychutnejte si předávání cen nejlepším hráčům a děkovačku hráčů!!! Pro pět šťastných fanoušků, kteří zůstanou do konce máme připravenou drobnou cenu. Cenu předá nejlepší hráč utkání z domácího týmu Vítkovic. Podrobné info během utkání.

Těšíme se na Vás !!!