Vítkovice a Pure Jatomi fitness : spojení, které funguje!

03. dubna 2013, redakce

Od začátku března se oficiálně rozeběhla spolupráce mezi florbalovým klubem 1.SC WOOW Vítkovice a nejmodernějším fitcentrem v Ostravě. S výhledem na příští sezónu se dá říct, že o kondiční přípravu v posilovně bude skvěle postaráno!

 

            Pure Jatomi fitness v obchodním centru Karolína zažívá opravdový boom a stalo se jedním z nejnavštěvovanějších míst v celém komplexu. Namísto fotbalu nebo hokeje se fitcentrum, zastupované generální manažerkou Janou Pavelkovou, rozhodlo navázat užší spolupráci s naším florbalovým klubem. "Rozhodli jsme se podpořit florbal - sport, který získal v posledních letech velkou popularitu. Je vhodný a dostupný pro všechny věkové kategorie, hrají ho muži i ženy," říká Pavelková.

 

            Podmínky pro celoroční trénink jsou dokonalé. Běžecké pásy, pestrý výběr posilovacích strojů, spinningová kola, dva velké sály pro individuální cvičení i celková vybavenost centra je na velmi vysoké úrovni. Velkým plusem je také sauna, která se stává nedílnou součástí regenerace sportovců po náročném cvičení.

 

 

            „Jsem strašně rád, že jsme to spolu upekli. Florbal jako každý velký sport potřebuje vazbu na kvalitní fitcentrum. V Pure Jatomi fitness si každý najde to své, akční atmosféra přímo uvnitř posilovny jen pomáhá k preciznímu výkonu. Scházíme se tady k extra tréninkům, které nám také doufám pomohou k připravenosti na vyvrcholení sezóny,“ komentuje Tomáš Sladký, který se po svém příchodu podílí na marketingových aktivitách vítkovického klubu.

 

 

            V rámci propagační akce proběhlo také krátké focení florbalistů v dresech za plného provozu fitcentra. Fotografie poskytl Jiří Týn, který vše obratně koordinoval.

„Každá akce, která zviditelňuje florbal, je opravdu velmi důležitá, i když si to někteří stále neuvědomují. Náš mladý sport s obrovským potenciálem se potřebuje dostat do pravidelného styku s širokou veřejností! A díky Pure Jatomi fitness jsme udělali další skvělý krok kupředu,“ dodává Sladký.

 

Foto: Jiří Týn