V pátek proběhla rozloučka se sezonou

06. května 2013, CD

Vítkovické oslavy v OC Forum Nová Karolina proběhly v pátek za hojné účasti hráčů, funkcionářů a fanoušků. Bylo pokřtěno DVD ze zákulisí cesty na florbalový vrchol mužského týmu Vítkovic.

Od 16 hodin v páteční odpoledne patřilo druhé patro Obchodního centra Forum Nová Karolina v Ostravě vítkovickému florbalu. Fanoušci si připomenuli vrchol letošní úspěšné sezony, ve které ženský i mužský tým dokráčel až do Superfinále. Muži navíc získali titul, svůj pátý v historii.

 

      Lidé mohli shlédnout obrazovou dokumentaci ženského i mužského finále, na velkém plátně se promítal trailer Exkluzivního DVD ze zákulisí Superfinále, vítkovického týmu. Křest DVD obstaral PR manažer Vítkovic Petr Juříček s manažerkou Pure-Jatomi Fitness Pavlínou Jančovou. Zmíněné DVD bylo k mání, stejně jako i další věci z mistrovské edice.

 

      Na pódiu se vystřídaly všechny vicemistryně i mistři ČR, s medailemi na krku i trofejemi. Stříbrným tácem i titanovou trofejí. Proběhlo focení a autogramiáda.

      Pro děti byl uspořádána soutěž, vědomostní florbalový kvíz o ceny partnerů Vítkovic. Povedená akce skončila před šestou hodinou.