Přijď podpořit dorostence Vítkovic v play-off!

26. března 2014, Redakce

Sezóna pro talentované florbalisty z kategorie dorostenců nekončí. Po úspěšné základní části, kterou hráči vyhráli s náskokem čtyř bodů, je čeká nadstavbová část. Přijď podpořit dorostence v sobotu na Sarezu nebo v neděli na Dubinu!

Sezóna 2013/14 byla v nejvyšší dorostenecké lize zahájena poslední víkend v září, kdy čekal vítkovické hráče první zápas proti Bulldogs Brno. Od této chvíle se táhla vítězná šňůra mladých vítkovických florbalistů, kteří měli svůj cíl jasný. Zvítězit v základní části a postoupit tak do play-off, kde by se mohli porvat o titul. O body je dokázali obrat pouze hráči FBC Ostrava, se kterými jednou prohráli a poté remizovali. Druhou remízu si připsali proti nováčkovi ze Znojma. Na svém kontě mají celkem 17 výher, což je nejvíce ze všech týmů.

Kanadské bodování Vítkovic

1. Štěpán Kostolány – 12 utkání, 16+20 KB
2. Martin Děček – 18 utkání, 14+9 KB
3. Roman Pecen – 16 utkání, 12+10 KB
4. Vít Gattnar – 12 utkání, 8+13 KB
5. Adam Pudich – 8 utkání, 9+11 KB

Hodnocení Patrika Davida (útočníka Vítkovic): "Sezóna byla z naší strany hodně povedená, věděli jsme, že patříme mezi favority, a s tím jsme se dobře vypořádali. Máme široký kádr doplněný o starší žáky, kteří skvěle zapadli do našeho týmu. Naše největší síla spočívá v tom, že nemáme jednu lajnu na které by stál výkon celého týmu, ale čtyři dobře sehrané formace, které dokážou hrát proti komukoliv minimálně vyrovnaný florbal. Teď nás čeká nadstavba, ze které, doufejme, postoupíme do finálového turnaje MČR, a snad se popereme o titul. Budeme rádi když nás přijdete o víkendu podpořit (úsměv)!"

Utkání v play-off

29. 3. 12:30 1. SC WOOW Vítkovice – FBK Hradec Králové
Hala: SH Sareza Ostrava
29. 3. 18:30 1. SC WOOW Vítkovice – PSKC Okříšky-Kněžice
Hala: SH Sareza Ostrava
30. 3. 10:00 1. SC WOOW Vítkovice – FBC Peaksport Litomyšl
Hala: SC Dubina


Přijď i TY podpořit mladé vítkovické naděje v bojích o titul! Budeme rádi za každou podporu a povzbuzení!

Událost na Facebooku: Nadstavba dorostenců!