Dorostenci budou bojovat o titul!

01. dubna 2014, Redakce

Po úspěšně odehrané osmifinálové skupině dorostenecké nadstavby, čeká vítkovické naděje boj o to nejcennější! Titul ČR, o který se utkají 5. a 6. dubna na Dubině.

Poslední březnový víkend čekaly na dorostence tři zápasy, ve kterých se jasně chtěli probojovat do další fáze play-off. V sobotních duelech zdolali nejdříve soupeře z Hradce Králové v poměru 15:0 a o pár hodin později si připsali druhou výhru proti týmu PSKC Okříšky-Kněžice - 11:1. Na druhý den je čekal v dopoledních hodinách poslední boj o první pozici v osmifinálové skupině proti Litomyšli. Vše se obešlo bez problémů a Vítkovice vyhrály 9:0. Dorostenci měli také nejvíce vstřelených branek(35) a nejméně obdržených (1).

Tímto všechny zveme o víkendu na sportovní halu Dubina! V sobotním čtvrtfinále čeká Vítkovice od 12:30 a 17:00 tým z Ústí nad Labem. Naši borci budou potřebovat velkou podporu v cestě za titulem! Jestliže kluci postoupí dále, budou hrát další utkání v neděli (semifinálové zápasy jsou naplánovány na 9:30 a 11:00. Boj o třetí místo proběhne v 14:00 a velké finále od 15:30).

Kanadské bodování Vítkovic v play-off

1. Vít Gattnar - 4+4

2. Adam Pudich - 3+3

3. Daniel Krejčíř - 3+2

Hodnocení nadstavbové části (Štěpán Kostolány, útočník): „Nadstavbu bych hodnotil rozhodně jako výsledkově povedenou. Co se týče ale výkonu, je pořád co zlepšovat. Nadstavba nás prověřila a ukázala nám naše chyby, které musíme ještě vylepšit. Nyní se musíme důkladně připravit na Ústí, které je rozhodně mnohem kvalitnější než předešlí soupeři. Tímto bych Vás chtěl pozvat na víkendové zápasy, které se odehrají na Dubině. Budeme potřebovat vaši pomoc, těšíme se na vás (úsměv)!"


Událost na Facebooku: Finále PLAY-OFF dorostenců!

PŘIJĎ PODPOŘIT DOROSTENCE VÍTKOVIC V BOJÍCH O TITUL, BUDOU TO POTŘEBOVAT!

MČR dorostenců - Program utkání