Setkání s fanoušky

24. dubna 2014, CD

Vítkovice se setkaly s fanoušky v Nové Karolině. Povedená akce trvala přes dvě hodiny.

V pátek 18.4.2014 v ostravském nákupním centru Forum Nová Karolina pokračovaly oslavy mistrovského double. Dvouhodinový program byl věnován poděkování fanouškům, kteří jak muže, tak ženy podporovali po celou sezonu včetně zlaté superfinálové neděle.

Na pódiu se představili téměř všichni zlatí medailisté, kteří jeden po druhém přišli pozdravit své příznivce. Nemohly samozřejmě chybět ani mistrovské poháry, které byly pořád v permanenci. Kdo měl zájem, mohl se nechat s pohárem i s přítomnými hráči zvěčnit. Ostatně, jak bylo během akce několikrát připomínáno, mistrovské double se neslaví každý den. Vítkovicím se to povedlo podruhé v historii, stejného úspěchu se dočkaly před 14 lety, v kulatém roce 2000. Tehdy například slavil Tomáš Martiník slavil mužské zlato, letos jako trenér dovedl k titulu ženy.

Samotný program odstartovali tři významní muži. Náměstek primátora města Ostravy Ing. Martin Štěpánek, předseda vítkovického klubu Mgr. Tomáš Krásný a zástupce generálního sponzora Vítkovic, firmy WOOW, pan Martin Čépe. Všichni si na chvíli vzali slovo a zrekapitulovali z jejich pohledu obrovský úspěch, kterého vítkovický florbal letos dosáhl. Poté společně pokřtili exkluzivního DVD z cesty obou vítkovických týmů za zlatem.

Pak na pódium nastoupil zlatý tým žen. Všem se houpala na krku zlatá medaile, trofej Floru Florbal přinesla kapitánka Andrea Pastušková. Poté proběhla autogramiáda a také soutěž o celkem sedm hokejek, které dodala firma WOOW. Druhá část večera byla věnována mužskému triumfu. Mužský tým získal titul pošesté, přičemž obhájil ten loňský. Zlaté časy! Jako poslední nakráčel na pódium i s berlemi a mistrovskou trofejí zraněný kapitán Jan Jelínek. Naplnění poháru šampaňským, jistě né první a poslední, si vzal na starost Zdeněk Žák. Autogramiáda mužů se protáhla až do 20 hodin.

Během akce byla oficiálně spuštěna internetová aukce mistrovských dresů hráčů a hráček obou týmů, jakožto i helmy ženského Superhero Lenky Kubíčkové a hokejky mužského Superhero Lukáše Hájka. Výtěžek z této aukce bude rozdělen na dvě poloviny. Z té první se nakoupí hráčské dresy a vybavení pro vítkovickou florbalovou mládež na příští sezonu, druhá část bude věnována asociaci vozíčkářů.
Aukce: http://florbalvitkovice.cz/clanek.asp?id=Poriďte-si-mistrovsky-dres-oblibeneho-hrace!-2596

Na místě byl po celou dobu promo tým Hitrádia Orion, hlavního mediálního partnera 1. SC WOOW Vítkovice.

Předměty z mistrovské kolekce, tj. mistrovské DVD, tričko a plakáty jsou stále v prodeji.

Více zde: http://florbalvitkovice.cz/clanek.asp?id=Mistrovska-kolekce-stale-v-prodeji!-2601