Nenechte si ujít domácí premiéru žen!

25. září 2014, Zuzana Košťálová

Ženy rytíře Vítka čeká první domácí utkání letošní sezóny. Na své půdě přivítají v sobotu 27. 9. 2014 od 17:15 hodin Chodov!

Do Ostravy zavítá jeden velký soupeř vítkovických žen. Tím je TJ JM FAT PIPE Chodov, který je pro letošní sezónu posílen několika novými hráčkami. Z Herbadentu přišly posily Magdalena Klímová, Tereza Urbánková nebo Anet Jarolímová. Na hostování pak z Bohemians přišla Eliška Křížová a ze Židenic Lucie Theimerová. Magdaléna Plášková a Simona Matušková jsou pak posily z juniorského týmu.

Naopak s týmem se rozloučila Anna Dvořáková, která se rozhodla ukončit aktivní kariéru, Nina Kodhajová, Zuzana Svobodová, jež odešla do Jičína, a Kristýna Jílková, která pro letošní sezónu posílí Královské Vinohrady. Do Herbadentu odešly Dominika Steinbachová a Barbora Polívková.

Chodov vstoupil do nové sezóny stejně jako Vítkovice vítězně, když porazil Crazy girls FBC Liberec 5:1. Dvěma góly se blýskla Anet Jarolímová, dále se trefily Lucie Theimerová, Jana Vojáčková a Magdaléna Plášková.

V loňském ročníku se Vítkovice utkaly s Chodovem kromě základní skupiny také v semifinále, kde vyhrály na zápasy 4:2 a pro Chodov tak zbyla bronzová příčka.

Play-off 2013/2014:

SF6: 1. SC WOOW Vítkovice - TJ JM Pedro Perez Chodov 6:2

SF5: TJ JM Pedro Perez Chodov - 1. SC WOOW Vítkovice 2:4

SF4: 1. SC WOOW Vítkovice - TJ JM Pedro Perez Chodov 5:4

SF3: 1. SC WOOW Vítkovice - TJ JM Pedro Perez Chodov 1:4

SF2: TJ JM Pedro Perez Chodov - 1. SC WOOW Vítkovice 7:5

SF1: TJ JM Pedro Perez Chodov - 1. SC WOOW Vítkovice 4:5

Zápasy základní skupiny sezóny 2013/2014:

6. 10 2013: 1. SC WOOW Vítkovice - TJ JM Pedro Perez Chodov 3:4p

23. 2. 2014: TJ JM Pedro Perez Chodov - 1. SC WOOW Vítkovice 5:2


autor: Vlaďka Zoubková

Sestavy z posledního kola:

1. SC Vítkovice Oxdog

Ranochová (Kubíčková) - Šupáková, Šrotová, Novakovská, Ferenčíková, Niemcová, Klapitová, Mandátová, Pastušková, H. Sládečková, Enenkelová, Léblová, Kociánová, Ratajová, Vobořilová, Laitinen, Mahdalová

TJ JM FAT PIPE Chodov

Provázková (Klabanová) – Theimerová, Kuchařová, Vojáčková, Paulovičová, Klímová, Křížová, Urbánková, Jarolímová, Lacková, Řepková, Tučková, Plášková, Mrázková, Hofmanová, Bachmaierová

Přijďte podpořit vítkovické ženy v cestě za dalšími body do tabulky. Utkání se odehraje 27. 9. 2014 od 17:15 na Dubině!