Nominace na Hummel OpenGame Brno

08. června 2015, Vlaďka Zoubková

Jako každý rok, také letos jedou elévové a přípravka hájit naše barvy na mezinárodní turnaj Hummel OpenGame, zde jsou nominace a informace k turnaji.

Termín: 18.6. - 21.6.2015, Brno

Hummel OpenGame

Elévové obhajují loňský titul, přípravka poslední dva ročníky odjížděla se stříbrem.

Nominace přípravka:

Maxera Jakub, Strážnický Adam, Bura Jan, Šmerda Matěj, Drozd Jan, Kleibert Daniel, Minárik Kryštof, Gabriel Matěj, Bárta Erik, Gazda Josef, Blažek Jakub, Stuchlík Richard, Hachlica Sebastian, Slavík Josef, Rohel Jakub.
Trenéři: Bura Martin, Minárik Roman

Rozpis zápasů ve skupině:

Sraz před prvním zápasem 18.6.2015 v 16:45, hala SH TJ TESLA zkratka v rozpisech TES, Halasovo nám. 7 638 00 Brno-Lesná MAPKA

Nominace elévové:

Sova Petr, Gattnar Martin, Řezáč Patrik, Zubek Adam, Galia Jakub, Galia Vojtěch, Blažek Martin, Palčinský Adam, Vinárek Dominik, Novotný Filip, Jankovský Ondřej, Maxera Josef, Pastorek Ondřej, Neděla Samuel, Feiková Adéla, Stuchlík Ondřej, Šimaňok Dominik.
Trenéři: Šmerda Petr, Galia Radim.

Rozpis zápasů ve skupině:

Sraz před prvním zápasem 18.6.2015 v 11:00, hala SH TJ START BRNO - v rozpisech STA, Loosova 1b, Brno MAPKA

Potvrzení obou nominací na email smernaldo@seznam.cz nebo mobil 603 431 534. Vybíráme na hale 170 kč na povinný turnajový náramek nejpozději do 16. června. Kdo nebude mít zaplaceno, nemůže hrát! V ceně účastnického náramku je doprava MHD zdarma.

Ubytování: Nocleh je zajištěn v příjemném prostředí Domova mládeže Střední školy informatiky, poštovnictví a finančnictví Brno, Čichnova 23, 624 00 Brno, (stejně jako minulý rok).

Cena: 380 kč osoba/noc, vybíráme na místě. Pokud by jeden nebo druhý tým vypadl dříve, je domluvena úhrada pouze počet využitých noclehů. Doprava do Brna a zpět je na vlastní náklady. Strava letos není zajištěna.

Držíme palce :-)