Muži v neděli zkříží hole s pardubickým Sokolem

11. února 2017, Vlaďka Zoubková

Tipsport Supeliga pokračuje po reprezentační pauze 19. kolem

Už jen čtyři kola nás dělí od play-off nejvyšší florbalové soutěže. Situace v tabulce se jeví zajímavě hlavně ve spodní části, o místa v osmičce nejlepších se bude bojovat do posledního zápasu. Perníkáři mířící na Dubinu, mají situaci nejistou. Momentálně okupují jedenáctou příčku, se ztrátou čtyř bodů na osmé místo, ale před sebou je kromě zápasu s Vítkovicemi čeká bitva o body s Tatranem, Chodovem a Bohemians. V posledním superligovém zápase získal Sokol pouze jeden, díky domácí prohře 2:3 v prodloužení s Otrokovicemi. Právě Pardubice připravily v podzimní části Vítkovice o neporazitelnost, stalo se tak v sedmém kole po vítězství 6:5.

Rytíři před reprezentační pauzou urvali cenné body v repríze loňského Superfinále. Na Jižním Městě zvítězili po přestřelce 9:8 v prodloužení nad domácím Chodovem a stále jim patří čtvrtá příčka. Na záda jim ovšem dýchají brněnští Bulldogs, držící se na pátém místě se ztrátou dvou bodů. Větší propast mají Vítkovice před sebou, třetí příčku okupují Střešovice s náskokem sedm bodů. Právě florbalisty Tatranu přivítají muži v posledním domácím souboji před vyřazovací části.

Poslední vzájemný zápas: Sokol Pardubice - 1. SC Vítkovice 6:5 (7. kolo)

Poslední čtyři kola superligy budou pro florbalového fanouška velmi zajímavá. Nedělní zápas nebude výjimkou, nenechte si jej ujít! Začínáme v 18:00 na Dubině, těšíme se na vaši podporu!