Nominace mladších žáků na neděli 24.9.2017

19. září 2017, Pavel Palata

Nominace Tornáda a Hurikánu na nedělní první a domácí turnaj MS ligy mladších žáků.

Nominace na neděli 24.9.2017 sraz na Dubině 11.30. Pozor, je to domácí turnaj, bude třeba někoho z rodičů nebo sourozenců na časomíru. Potvrzení nominace na mail smernaldo@seznam.cz tel.603431534 nejpozději do pátku 22.9.2017.


Hurikán-Strážnický Adam, Galia Vojtěch, Jankovský Ondřej, Novotný Filip, Feiková Adéla, Minárik Kryštof, Bura Jan, Gabriel Matěj, Šmerda Matěj, Drozd Jan, Bárta Erik, Sitora Jan, Kleibert Daniel, Pastorek Ondřej, Zárybnický Adam.


Tornádo-Warmuž Tomáš, Kocián Tomáš, Slavík Josef, Adam Jan, Damek Filip, King Samuel, Bombač Vojtěch, Dudziak Jiří, Kalous Jakub, Stuchlík Ondřej, Křístek Radovan, Výtisk Vojtěch, Vincenc Matěj, Blažek Jakub, Gola Miroslav.

Dále upozorňuji na sobotu 23.9.2017 na Souboj šampiónů v RT TORAX od 10 hodin. V rámci tohoto výročí proběhne focení jednotlivých kategorií na kartičky,proto je účast všech hráčů nutná!!!!!!!! Jak celé focení proběhne následovně - tým s trenérem se shromáždí před svým focením u vstupu do zázemí haly (ochoz pod tribunami), odtamtud přejde pod vedením trenéra do press ćentra, kde proběhne focení. Následně se jako organizovaná skupina vrátí zpět do hlediště, kde mají hráči rozchod. Sraz bude v 13.30 hodin, upozorňuji, že nebudeme na nikoho čekat!!!!!!!!!!!!!!!!! Brankáři si bohužel musí přinést brankářskou výstroj, nechtějí-li se fotit v půjčeném dresu. Dresy budou zajištěny, každý z hráčů si donese hokejku.

Petr Šmerda, mladší žáci