Kapela Easy Steps se představí na Dubině!

28. listopadu 2017, redakce

V sobotu 2.12., v rámci superligového zápasu mužů mezi Vítkovicemi a Otrokovicemi, vystoupí kapela Vladimíra Blahože, Easy steps!

V sobotu se bude na Dubině opět na co dívat!

Naposledy se v roce 2017 představí naše Áčko doma na Dubině, v rámci přestávkového programu vystoupí ostravská hudební kapela Easy Steps!

Během obou přestávek superligového klání mezi Vítkovicemi a Otrokovicemi se chystá její krátký koncert!


Pojďme si kapelu trochu představit:

Easy – snadný, Steps – kroky… Název čtyřčlenné kapely z Ostravy, která své jméno bere spíše jako výzvu, nežli jako pravidlo jasného postupu kariérou hudebního světa. Svou kariéru Easy Steps odstartovali v roce 2013. Od té doby se nezměnili jen členové, ale především hudba, která od lehce alternativního rocku plynule přešla k progresivnímu Pop-Rocku.

Na své cestě k aktuálnímu sestavení a hudebnímu žánru se zúčastnili akcí jako Majáles, Hafest, Michalfest a mnoho dalších… Předskakovali Horkýže Slíže, nebo Olympicům a nebáli se uspořádat vlastní turné po republice, které bylo maximálně úspěšné. Zakončili jej v Ostravě velkým finále - koncertem, kdy se jim stejně jako u předchozích vystoupení podařilo klub zcela naplnit.

Aktuálně se můžou pyšnit novým, EP – Zvukoprázdno, které vzniklo ve Velké Polomi, ve studiu Taurus Records, v produkci Evžena Hofmanna, kytaristy kapely Kryštof a s masteringem Filipa Mošnera, zvukaře skupiny Slza.

EP se rozhodli podpořit klipem k jedné ze čtyř skladeb s názvem Nekonečná. Klip vznikal v Brně pod taktovkou Radima Věžníka v komplexu Kabinet Múz. Za podpory tanečního klubu Dekadance z toho všeho vznikl atmosférický, energií protkaný hudební videoklip.

Více informací naleznete na webových stránkách: http://www.easysteps.cz/

Easy Steps