DEMOLICE v Mladé Boleslavi! Florbal MB poražen 10:3!

21. ledna 2018, redakce

Extrémně náročný týden zakončili Vítkovičtí na půdě Mladé Boleslavi. Pomsta za finále poháru se nekonala, rytíři zničili favorita soutěže 10:3!!!

V sobotu nastoupili muži na hřišti Mladé Boleslavi. V poháru České pojišťovny vyhrály Vítkovice 2:1 po samostatných nájezdech, v superlize pak vysoko 10:3! Po krátkém bodovém půstu se probral i nejproduktivnější hráč Tipsport Superligy Lukáš Hájek, který posbíral 5 bodů.


První gól padl až v půlce první třetiny, když po chybě Tomáše Sladkého prostřelil Lukáše Součka Josef Pluhař. Vedení Mladé Boleslavi moc dlouho nevydrželo, když táhlou střelou od mantinelu prostřelil Bauera Ladislav Gál. 15 sekund po Gálovi se prohnal po mantinelu Petr Krzyžanek a strhl vedení na stranu Mladé Boleslavi. Vyrovnat se podařilo Vítkovicím až ve 14. minutě z hole Jakuba Hubálka. Na 2:3 pro Vítkovice zvýšil Martin Tokoš.

Druhá třetina se vyvíjela podobně jak ta první, ale tentokrát se jako první trefily Vítkovice. Delong našel na středu nabíhajícího Tokoše, který se nemýlil. Při pátém gólu ukázal svůj důraz na brankovišti Tomáš Sladký, když na dvakrát dotlačil míček až za Bauerova záda.

Šestý gól vstřelil Jan Jastřembský, když po vzdušné nahrávce Tokoše propálil Bauera. Sedmý gól byl v podání Adama Delonga, který výstavní trefou zvýšil už na 2:7 pro Vítkovice. Na 3:7 snížil Tomáš Novák. Osmý gól do mladoboleslavské sítě přidal Ondřej Firda, který svůj gól pořádně oslavil. Devátý gól přidal Lukáš Hájek. A střelecký účet uzavřel Tomáš Sladký gólem do prázdné branky.

Komentář trenéra Pavla Bruse: Jsem moc rád, že i přel lehkou oslavu v úterý a intenzivní čtvrteční trénink jsme se dokázali zkoncentrovat. Boleslav měla několik nebezpečných šancí, které pochytal Souček. Nicméně stejné množství šancí jsme my měli také. Celý zápas jsme hráli koncentrovaně do obrany a podařilo se nám zlepšit hru v útoku. Naše hra se zápas od zápasu zlepšuje. Teď zpět na zem, a makat dále.


Technology Florbal MB - 1. SC TEMPISH Vítkovice 3:10

Branky:10. Josef Pluhař, 11. Petr Krzyžanek, 54. Tomáš Novák - 11. Ladislav Gál, 14. Jakub Hubálek, 16. Martin Tokoš, 28. Martin Tokoš, 35. Tomáš Sladký, 45. Jan Jastřembský, 47. Adam Delong, 54. Ondřej Firda, 57. Lukáš Hájek, 59. Tomáš Sladký,rozhodčí:Petr Černý - Jiří Janoušek;vyloučení:2:0;využití:0:2;diváků:530;zásahy brankářů:Lukáš Bauer 15 - Lukáš Souček 15;po třetinách:2:3, 0:2, 1:5.

Konečně doma!... Vítkovice se po dlouhé době představí opět doma před vlastními fanoušky!

V neděli 28.1.2018, 20.kolo- 1.SC TEMPISH Vítkovice x FBŠ Bohemians - SC Dubina!