Vítkovice přivítají doma na Dubině nováčka ze Znojma!

15. února 2018, redakce

Po nevydařeném zápase s Chodovem v Zubří přichází možnost napravit dojem před svými fanoušky! Na zelený pažit přijede Znojmo...(+NOVINKA pro fanoušky!)

Prohra s obhájcem titulu Chodovem v poměru 4:10 měla trpkou příchuť. První branku vítkovických vstřelil Jakub Hubálek až ve 3. třetině, kdy korigoval na již hrozivých 1:8. Trenér vítkovických Pavel Brus nemohl být s výkonem ani trochu spokojen a jak sám řekl „zpátky na zem a dřít“!

Znojmo v posledním zápase v České Lípě vyhrálo za tři body (6:4) a stále tak živí teoretickou šanci na play-off.

Poslední vzájemné utkání mezi celky Vítkovic a Znojma bylo vyrovnané, zejména střelecky, ale naši muži ukázali svou kvalitu i přesnější zakončení. Šanci v brance dostal Petr Gurkovský, který v tomto zápase odchytal celých 60 minut a byl vyhlášen nejlepším hráčem zápasu. Znojemské eso Tomáš Kucharič vydoloval ze tří střel celkem dvě branky a jednu asistenci k tomu.

Předposlední domácí utkání před play-off se blíží, tímto zveme všechny fanoušky, aby přišli podpořit naše rytíře v co největším počtu, jak jinak než klasicky v modro-bílém! Ti se budou moci vyfotit se zbrusu novými roll-upy, které poskytl náš generální partner TEMPISH jako součást kampaně "Společně do Superfinále"!

(jako hashtag k vašim fotkám přidávejte #florbalvitkovice a #spolecnedosuperfinale)



24
.kolo: 17.2.2018, 17:00: 1. SC TEMPISH VÍTKOVICE vs. TJ ZNOJMO LAUFEN CZ, SC Dubina.

Společně do Superfinále