Mustang porazil Pepino C

12. února 2007, CD

Mustagové konečně bodovali naplno. Dvěmi výhrami udělali rázný krok k udržení.


      Mustang letos poprvé pobral všechny body z obou zápasů. Kýžený výsledek se konečně dostavil. Celý tým zažívá obrovský nárůst formy, což potvrdil nejen ve vítězném přátelském utkání s Notor Stars (8:6), ale i v neděli, kdy porazil jak Pepino C (4:2), tak i Hlučín (12:1).

      Utkání s Pepinem si v prestiži i tvrdosti v ničem nezadalo s A-týmy obou celků. Mustang šel do vedení v 5.minutě, kdy se dorážkou prosadil Martin Grobelný. Herní převahu vyjádřil  ve 12.minutě po pohledné kombinaci Jiří Velecký. Pak si ale Vítkovický brankář nešťastně srazil nahození zpoza branky a Pepino tak snížilo. Na začátku druhé třetiny soupeř vyrovnal. Rozhodnutí přišlo v poslední minutě 2.třetiny, kdy nejdřív bekhendovou kličkou překonal soupeřova brankáře Tomáš Krásný a pak si Veleckého lob srazilo Pepino do vlastní sítě. V poslední třetině podržel svůj tým několika fantastickými zákroky Vítězslav Zavadil. Soupeřova brutální hra byla pohříchu potrestána jen jedním dvouminutovým trestem na konci utkání.

      Druhé utkání bylo od začátku v režii Vítkovických. Hattrick zaznamenali hned tři hráči- Zdeněk Pavlištík, Ondřej Bojko a Tomáš Krásný. Další branky přidali Ondřej Slováček (2) a Jiří Velecký. Soupeř se prosadil jen jednou a proto Mustang letos poprvé vyhrál i druhý zápas na turnaji a vynořil se v tabulce nad sestupovou hladinu!