Starší žáky čeká vrchol ligové sezóny

15. února 2007, CD

V neděli 18.2. v Paskově od 10:10 odehrají Vítkovičtí talenti jeden z nejdůležitějších zápasů soutěže proti konkurentovi na první místo-s Havířovem.

           Jejich první střetnutí se odehrálo v Havířově, v městské hale Slávia a Vítkovičtí těsně vyhráli 3:2.Podobně napínavý boj se očekává i v neděli v Paskovské nafukovací hale.
           "Tým na tréninku vypadá dobře, je více méně stále kompletní a v dobré náladě. Pokud k tomuto zápasu přistoupí všichni hráči zodpovědně a se stoprocentním nasazením, měli bychom Havířov porazit i podruhé," pronesl před posledním tréninkem trenér týmu Tomáš Sladký, který dále nabádá hráče k další koncetrované práci: "Bojím se lehkého podcenění, zatím jsme nenašli v lize konkurenta, ale právě Havířov nás může posadit zpátky na zem. Na hřišti je nutné sebevědomí, ale také zdravý respekt k síle soupeře."

           Na Vítězství Vítkovic s Havířovem se dvěma brankami podílel aktuálně nejlepší střelec starších žáků Petr Skařupa, který se na zápas těší: "Havířov je jistě nejsilnější soupeř naší ligy, právě proti nim jsme ukázali jeden z nejlepších výkonů, hrálo se mi velmi dobře. Na neděli se těším, budeme muset bojovat do poslední chvíle, čeká nás nejtěžší zápas sezóny."

           Pokud Vítkovičtí mladíci zvítězí, už by neměli přijít o nominaci na Mistrovství České republiky starších žáků (postupují první tři týmy Severomoravské ligy) a 3.hry letní olympiády dětí a mládeže ČR 2007, kde se kvalifikuje pouze vítěz SM ligy!