Starší žáci na Mistrovství České republiky finálové ambice nenaplnili

30. května 2007, redakce

V Pelřimově zakončili svou skvělou sezónu dvěmi porážkami, bohužel nedosáhli ani na medaile. Přinášíme kratké hodnocení turnaje.


      V nejsilnější možné sestavě odehráli základní skupinu bez ztráty bodu. Postupně si poradili s Future (3:1), s Libercem (3:0) a Brnem (6:1). Výkon šel zápas od zápasu nahoru a před nedělními vyřazovacími boji, kde postupovali dve nejlepší z každé skupiny, panovala v týmu skvělá atmosféra.
      Bohužel v neděli doplatili naši mladí talenti na koncovku. V obou zápasech, jak v semifinále s Tatranem (1:2), tak v boji o třetí místo s Brnem (2:3 tr.s.), si hráči Vítkovic uměli vytvořit spoustu gólových příležitostí, ale střelecky se nedokázali efektivně prosadit.

      Malou náplastí na bramborové umístění pak může být fakt, že spousta přítomných trenérů, organizátorů a fanoušků se shodla, že Vítkovice předváděly jeden z nejflorbalovějších stylů na turnaji.

      Kategorii starších žáků ještě čeká turnaj Fatpipe Junior v Ostravě, který proběhne 16.-17.6.2007. Finálové ambice mohou tedy být v letošní sezóně ještě naplněny...