Junioři vykročili rázně do play-off

02. března 2008, CD

Dvoucifernými vítězstvími začali vítkovičtí junioři pouť letošním play-off. Brankáři pražských Wizards lovili míček ze své branky celkem 29x. Článek obsahuje i Otevřený dopis juniorskému A-týmu přímo z fanouškovského kotle!

 

      Po loňské slabé sezoně, ve které se juniorům poprvné v historii nepodařilo postoupit mezi nejlepší čtyři a do play-off vstupovali až ze sedmého místa, se letos chtějí Vítkovice vyšvihnout zpátky na medailové pozice, nejlépe na stupínek nejvyšší.

      Jejich odhodlání krutě pocítili florbalisté Wizards DDM Praha 10. Po výsledcích 16:3 a 13:2 odjíždějí z Ostravy s prázdnou. V sobotním utkání nastříleli hattrick Martin Michalík a také ofenzivně lazený bek Jan Komínek, v neděli si hattrick připsal také Milan Tomašík.

      První čtyřka byla úspěšná na 100%. Havířov zdolal Brno 4:1 a 11:7, Tatran vyhrál 2x nad Boleslaví 5:4 a 7:5 a SSK Future si také jasně poradili s Pepinem 8:2 a 10:4.

 

 

 

      Pohodu letošní sezony dokumentuje i
Otevřený dopis juniorskému A-týmu

  Zdarec kluci juniorští:-)

      Chci Vám alespoň takhle poděkovat za super zážitky, které nám připravujete při každém zápase.
      Obdivujeme vaši bojovnost, odhodlanost, píli a týmovost. My skalní fanoušci se na Vás chodíme dívat s nadšením. Z každého zápasu si odnášíme radost, kousek vaší energie a touhy po vítězství.
      A proto: VYDRŽTE, BOJUJTE, VÍTĚZTE! My na Vás za to budeme z hlediště řvát: ,,Hoši, děkujem!\'\'
Jsme na Vás opravdu hrdí a tleskáme Vám.

                            Vaše vůdkyně ultras Olga Schulmeisterová