O vítězství nad Brnem rozhodl Švancer

06. února 2005, CD

Bulldogs Brno 3.88 kBUtkání třetího se čtvrtým začalo lépe pro domácí Vítkovice. Nejprve trefil Vaněk tyč Zahradníčkovy branky, ve čtvrté minutě již však mířil přesněji, když tečoval nahození Reného Švancera, a Vítkovice vedly.

Bulldogs Brno 3.88 kBUtkání třetího se čtvrtým začalo lépe pro domácí Vítkovice. Nejprve trefil Vaněk tyč Zahradníčkovy branky, ve čtvrté minutě již však mířil přesněji, když tečoval nahození Reného Švancera, a Vítkovice vedly. V 11.minutě Ciompu nepřekonal ve velké šanci Schneider, to se podařilo až po přestávce dvojici Gleissner, Marek Kadlec. Vyrovnaný stav vydržel ale jen pět minut, pak se střelou z dálky prosadil domácí kapitán Rohel. V zápětí se o rozruch postarala standardní situace na hranici velkého brankoviště Brna. Rohel sice vstřelil branku, ale namísto toho rozhodčí vyloučili Reného Švancera, který podle jejich mínění bránil brněnské zdi ve hře. Hosté přesilovku nevyužili, ale o pár minut později se již vyrovnání dočkali, to když nejmladší z klanu Kadleců Petr našel po rychlém přechodu Brna do útoku před Ciompou osamoceného Schneidera a ten se nemýlil. Na konci druhé třetiny tlak Brna zesílil, výsledkem však byly dvě střely Kotlase do brankové konstrukce. V poslední části padla jediná branka, o kterou se postaral po spolupráci s Vaňkem Roman Švancer. V samotném závěru pak mohl vyrovnat Marek Kadlec, který se minutu před koncem řítil ve vlastním oslabení sám na Ciompu, ten mu však jeho kličku vystihl. Vítkovice-Brno 3:2.

1.SC SSK Vítkovice - Bulldogs Brno 3 : 2 (1 : 0, 1 : 2, 1 : 0)
Branky a nahrávky:
4.Vaněk (Re.Švancer), 31.Rohel (Mimra), 48.Ro.Švancer (Vaněk) - 26.M.Kadlec (Gleissner), 36.Schneider (P.Kadlec). Rozhodčí: Wengřin, Neuwirth. Vyloučení: 3:1. Využití: 0:0. Oslabení: 0:0. Diváci: 67.
Sestavy
1.SC SSK Vítkovice:
Ciompa- Vladař, Kološ, Rohel, Re.Švancer - Vavrečka, T.Sladký, Hrubý - Ro.Švancer, Mimra, Vaněk.
Bulldogs Brno: Zahradníček- Kubina, Drápal, Brus, Cvrček, Babka, Pavlica, Najdekr, Kotlas- Salát, J.Kadlec, Krupička, P.Kadlec, M.Kadlec, Koutný, Varhaník, Gleissner, Hauser, Komenda, Schneider, Tlustoš.