V sobotu naposledy doma v základní části.

20. února 2009, CD

Vítkovice nastoupí k předposlednímu zápasu základní části doma proti Chodovu. První utkání zvládly lépe a v Praze zvítězily 7:2. I nyní jsou jasnými favority. V rámci utkání se chystá i jeden velice příjemný ceremoniál.

Chodov bojuje o co nejlepší pozici pro play-off, Vítkovice už ví, že skončí nejhůře druhé. A to pokud získají z posledních dvou zápasů (doma proti Chodovu a ve Znojmě) méně než čtyři body, při plném bodovém zisku Tatranu (ve Znojme, doma s Havířovem). Pokud Vítkovice vyhrají oba zápasy v základní hrací době, nejen, že se stanou vítězi základní části, ale překonají rekord extraligy v počtu bodů po základní části.

      Je docela dobře možné, že oba soupeři se utkají za dva týdny ve čtvrtfinále znovu, i proto bude zajímavé sledovat poměr sil na hřišti.

      V rámci utkání proběhne slavnostní ceremoniál, při kterém budou předány památeční předměty největším legendám vítkovického florbalu. Mnohonásobní reprezentatni, povětšinou trojnásobní mistři ČR z let 1996, 1997 a 2000.
      A ještě z jednoho důvodu je zápas zajímavý. Ke svému dvoustému utkání v nejvyšší soutěži nastoupí domácí kapitán Daniel Folta. Během jedenácti sezon strávených na domácí vrcholové scéně nenastoupil v jiném dresu, než v dresu s nápisem Vítkovice.

      Utkání začíná na MH Dubině v sobotu 21.2. v 15:00. Přijďte fandit, bude se na co dívat! Vítkovice pokračují v útoku na rekord extraligy v počtu bodů v základní části!