Veteráni: Vítkovice mají další medaili!

17. května 2009, CD

Po dvou zlatých (muži, dorostenci) si Vítkovice připisují letos třetí medaili. V kategorii nejzkušenějších vybojovali vítkovičtí borci bronzové medaile.

 

Semifinálový souboj Vítkovic a Star Dustu nabídl skvělou podívanou s velkým množstvím šancí. Bohužel především Vítkovičtí se předhráněli v tom, kdo spálí větší tutovku. Skóre ale otevřel po spolupráci s Martinem Trojanem Libor Robenek. Vyrovnala čerstvá akvizice pražského Star Dustu- havířovský Roman Kantor. Tvrrdou střelou nedal Miroslavu Solanskému šanci. Vítkovice pak promarnily obrovské množství šancí a tak přišel trest. Tečovaná střela Kantora se nakonec došourala až do síťky. Na konci Vítkovice nevyužily přesilovku a když v power-play nepropálil skvělého brankáře hostí Trojan, sen o finále se rozplynul.

      V souboji o třetí místo s P.CA Milada pak hráči s Pardálem na dresech své šance proměňovali a byli za to po zásluze odměněni. Prozřel Jan Vavrečka, který se trefil dvakrát. Stejně tak Tomáš Mitura. Své koření do vítězného guláše přidali také Tomáš Martiník a sváteční střelec Josef Pavlík.

Veteráni Vítkovic jsou tedy bronzoví.

Vítězem 1.ligy veteránů se stal po fotbalovém vítězství 1:0 nad Star Dustem SC Hattrick Brno.

Foto : Roša