Rytířky míří na půdu Tatranu. Bude to kvalitní utkání, těší se Jessica Kabelková

13. října 2023, Redakce

PSN Tatran Střešovice - 1. SC TEMPISH Vítkovice Sobota, 17:00, STODOLA Aréna Střešovice

Karavana Extraligy žen jede dál, pro Rytířky to znamená, že se po pondělní televizní porážce s Chodovem vydají v neděli vstříc dalšímu pražskému soupeři, a to Tatranu Střešovice. Z jeho řad přišla před sezónou na Dubinu Jessica Kabelková, která se na zápas těší, protože se bude jednat o kvalitní bitvu.

V pondělí přišla před televizními kamerami první extraligová porážka v této sezóně, Rytířky tak přerušily sérii 81 vyhraných zápasů v základní části v řadě. „Začali jsme poměrně slušně, ale prostě jsme to nedotáhli do konce. Musíme jet celých šedesát minut,“ burcuje útočnice Jessica Kabelková.

Nyní je na řadě další tým z původní TOP 4 – Tatran Střešovice. Je to pro tým dobře? „Takové zápasy nám ukážou, co ještě můžeme zlepšit a jak se posunout, takže, ano,“ hodnotí mladá útočnice.

Ta ještě na jaře působila právě v Tatranu Střešovice, kam zamířila ze švédského Pixba. „Těším se na každý zápas a na utkání proti Tatranu se těším hodně, bude to kvalitní utkání a taková jsou nejlepší,“ těší se.

V Ostravě se pomalu zabydluje a zatím si ocelové srdce republiky nemůže vynachválit. „Jednoduše si to tady užívám a jsem spokojená,“ usmívá se.

V čem je největší síla Tatranu? „Mají silné střelce a jejich nebezpečné crossy si budeme muset pohlídat,“ uzavírá Jessica Kabelková.

PSN Tatran Střešovice – 1. SC TEMPISH Vítkovice
Sobota, 17:00, STODOLA Aréna Střešovice
MATCH CENTER