Přípravka v sobotu dopoledne sbírala další zápasové zkušenosti.

28. října 2023, Dalibor Matúš

Na SŠ Dopravní v Ostravě dnes nastoupily oba přípravkové týmy: Lvíčata i Tygříci. Pro spoustu dětí to byl první ligový turnaj v životě. Všechny zápasy na turnaji byly velmi vyrovnané, což dokazují také výsledky, které byly vždy s rozdílem max. 1-3 gólů.

Kromě vzájemného zápasu mezi našimi týmy byli dalšími soupeři Tigers Poruba a Bohumín. Každý z našich týmů si nakonec připsal jedno vítězství, ale hlavně nasbíral cenné zápasové zkušenosti. Svůj premiérový start okořenili gólem Kuba Horkel, ale také Toník Bandík (dokonce ročník 2017). Pochvalu si ale zaslouží také oba brankáři a rovněž všechny tři děvčata.

Za 14 dnů nás čekají další dva turnaje, do té doby vypilujeme herní prvky, ve kterých dnes trenéři spatřili nedostatky, abychom se pak ukázali zase v o něco lepším světle.

Náš klub reprezentovali:
Lvíčata: Tadeáš Mulka (G), Jakub Klášterka, Dominik Matúš, Filip Lollok, Dominik Popelka, Ellen Klimšová, Antonín Bandik, Matyáš Prosecký
Tygříci: Jaroslav Lojkásek (G), Tomáš Bystřičan, Karin Valicová, Vojtěch Kratochvíl, Jakub Horkel, Viktorie Nytrová, Lukáš Kural, Denis Tomek, Daniel Sekanina.

Trenéři: Dalibor Matúš, Nikol Kubečková