Vyrovnáno. Rytíři míří zpět do Boleslavi za stavu 2:2. Kdo udělá méně chyb, vyhraje, říká Martin Gattnar

02. dubna 2024, Michal Dannhofer

Zápas číslo 5 je na programu ve středu

Po dvou skvělých florbalových představeních se série mezi Vítkovicemi a Mladou Boleslaví vrací za stavu 2:2 do města automobilů. Podle útočníka Martina Gattnara bude v klíčovém pátém zápase rozhodovat, kdo udělá méně chyb a děkoval také skvělým fanouškům.

Dva zápasy, vyrovnané skóre 1:1, celkem je to tak v sérii 2:2. „Oba dva zápasy byly velmi podobné, ani v jednom se nám nepodařilo chytit začátek a po zbytek zápasu jsme soupeře dotahovali,“ hodnotí Martin Gattnar.

Rytíři přitom neměli optimální vstup do čtvrtého duelu, ale nakonec jej dokázaly skrze heroický výkon otočit. „I přes špatný start jsme se dokázali oklepat a celou dobu jsme věřili, že dokážeme zápas srovnat. V prodloužení už muže rozhodnout jakákoliv střela, která doletí na branku a my jsme tentokrát byli šťastnějším týmem,“ usmívá se.

Co očekávat od duelu číslo 5?„Další zápas vyrovnaný až do poslední minuty, který vyhraje tým, co udělá méně chyb. Určitě bude záležet, komu zbyde více sil, přece jen to bude pro nás 3 zapas ve 4 dnech a jak jsem již zmínil, kdo udělá méně chyb, tak vyhraje,“ dodává Martin Gattnar.

Plní zatím série jeho očekávání? „Ano a věřím, že plní i očekávání všech diváků,“ poděkoval za podporu.

Předvýběr.CZ Florbal MB – 1. SC TEMPISH Vítkovice
Středa, 18:00, MSH Mladá Boleslav