Fanoušci Vítkovic hodnotí rok 2009

03. ledna 2010, CD

Rok 2009 přinesl do kotle Vítkovic mnoho radosti. I samotný kotel se čím dál víc rozrůstal, ve finále již byl téměř nespočetný. Na tři tisíce diváků pak vidělo po devíti letech zlatou vítkovickou radost. Přinášíme pět otázek pro několik z těch nejlepších fanoušků Vítkovic.

Fanoušci roku 2009 odpovídají na pětici otázek:
1, Jak hodnotíš rok 2009?
2, Co bylo vrcholem? Co sis jako fanoušek nejvíc užil?
3, Zúčastnil ses oslav mistrovského titulu?
4, Budeš dál chodit fandit? I třeba na nějaký ten výjezd v playoff?
5, Kdo vyhraje letos extraligu? :)
 
Milan Jankulár
1. "Rok 2009 s pohledu florbalu našeho klubu hodnotím jako fantastický. Ani hospodářská krize nezastínila úspěch našich chlapů, za což jim moc děkuji."
2. "Samozřejmě vrcholem sezóny byl zisk mistrovského titulu a z toho vyplývající postup do hlavní finálové skupiny poháru mistrů v Dánsku. A čeho jsem si nejvíce užil? To by bylo na pár stránek, ale jako fanoušek samozřejmě všechny výjezdy s naším zdravým jádrem ULTRAS, které naštěstí vždy skončily dobrým koncem."
3. "Oslav mistrovského titulu jsem se samozřejmě zúčastnil. Dokonce na Stodolní, kde jsem byl přepaden naším dobrým fyzioterapeutem Ottou S. a zbaven tak několikatýdeního  po dobu play off pěstěného plnovousu. To se mi vrylo hluboko do paměti."
4. "Jak je mým zvykem, tak na žádném utkání nemůžu chybět. Takže i v této sezóně se těším na play off a s tím související výjezdy na podporu našich chlapů. Věřím, že i letos se dá dohromady dobrá parta fandů, tak jako loni, která dožene náš tým k dalšímu titulu."
5. "No byl bych asi špatný fanoušek, kdybych nevěřil, že to budeme opět my!"
 
Tomáš Veltšmíd
1. "Určitě kladně. Jak ziskem titulu, tak předvedenou hrou na European Cupu."
2. "Výjezd na finále do Prahy na Tratran a samozřejmě Dánsko s výbornou partou fanoušků."
3. "Bohužel ne, jsem ,,abstinent"."
4. "Samozřejmě. Už se nemohu dočkat!"
5. "Doufám, že samozřejmě  Woow Vítkovice obhájí titul!"
 
 
 
 
 
 
Olga "Ultrasmom" Schulmeisterová
1. "Rok 2009 byl pro mne jako fanouška naprosto nepřekonatelný. Tým, kterému patří mé srdíčko, vybojoval mistrovský titul - co si víc přát ? Snad jen to, aby se ta radost  ještě znásobila v roce 2010 !!!"
2. "Vrcholů bylo hned několik.... Zážitky z jednotlivých zápasů se stupňovaly a taky náš "kotel" sílil. Na finálové
boje už jsme byli připraveni podpořit bojového ducha hráčů i my na tribuně. Taky  jsme sváděli líté boje :-) Hráčům a trenérovi patří dík za parádní euforii, kterou jsme díky nim zažili.... Stejné poděkování bych ale chtěla vyjádřit i "těm pilným vzadu" - Romanovi Sladkému a všem kolem pořadatelského stolku, zdravotníkům a v neposlední řadě naší milé, obětavé fotografce Šárce Rojkové, která věrně a neúnavně zvěčnila ty nejdůležitější okamžiky...."
3. "Na Stodolní ne, to obstarali jiní, ale přímo v restauraci na zimáku po rozhodujícím finálovém duelu - Bedlovi a spol.  při našem nepřetržitém vykřikování vítězoslavných přípitků asi večeře moc nechutnala :-)"
4. "No, jestli mi v tom pořadatelé nebudou chtít zabránit, tak určitě ano :-)"
5. "Vítkovice, Vítkovice nejlepší jsou v republice  .... "
 
 
Martin Jankulár
1. "Hodnotím ho jako velmi úspěšný, podařilo se hodně věcí, zejména však mistrovský titul i účast na Poháru mistrů."
2. "Mám takové dva vrcholy. Jedním bylo finále a s ním spojený výjezd do Prahy, který byl super. A pak samozřejmě výjezd do Dánska na Pohár mistrů, kde byla super parta lidí a skvělý florbal."
3. "Tak zúčastnil jsem se oslav hned v den mistrovského finále na Stodolní. Myslím, že jsem se domů dostal na druhý den v neděli kolem třetí odpoledne. Povedená akce:-D"
4. " Rád bych chodil, ale kvůli mnoha povinnostem jak školním, tak pracovním, to moc nevycházelo. V novém roce to snad bude lepší.  Každopádně výjezdů bych se velice rád účastnil."
5.
"Kdo letos vyhraje? Tady se dá docela dobře polemizovat. V případě, že naši zlepší hru a dostanou se na loňskou úroveň, tak klidně můžeme titul obhájit. Pokud ne, tak je jasným favoritem Tatran."
 
 
Vít Schulmeister
1. "Pokud jsem správně pochopil, mluvíme o Mistrovské sezóně Vítkovic =), nemohlo být lépe...
Co se týče stávajícího ročníku, tak musím přiznat, že jsem zelenou paruku ještě nevytáhl."
2. "Vrchol zábavy byl, když jsme vydráždili "Bedlu" ve třetím finálovém zápase  do naprosté nepříčetnosti.
A co jsem si nejvíc užil? Bazilův gól po standartce z rohu, Mrázův veleskok do klubka hráčů, nespoutanou radost všech fandících."
3. "Oslavovat jsem samozřejmě byl, ale pouze s přítelkyní Silvou a mojí ultras mom Olgou."
4. "Od fandění si teď dávám chvíli oraz. Jsem stále aktivním hráčem a chtěl bych alespoň jednou být dole na hřišti až ten titul opět rytíři urvou.
Do budoucna se k fandění ať už na jakékoliv úrovni kotelního šílenství milerád vrátím."
5. "Že by Torpéda z Havířova ? =D"
 
René Horkel
1. "2009 = zlato mužů a obhajoba titulu v dorostencích, takže z tohoto zjednodušeného pohledu je to určitě rok úspěšný."
2. "Jednoznačně finálová série s Tatranem završená ve fantastické atmosféře ziskem titulu na zimáku v Porubě a v ní nezničitelný Daniel Folta."
3. "Titul jsme oslavili tentýž den na uzavřené rodinné párty. Na Stodolní do Boomerangu jsme vyrazili až po výzvě, že oslavy stále ještě neskončily."
4. "Pokud čas dovolí, jsem jako klidná síla na každém domácím zápase na Dubině. Ale před play-off se vždy začínám pomalu probouzet."
5. "Jako správný fanoušek říkám „Vítkovice“. Ale letos to bude se Střešovicemi už ve čtvrtém zápase, abychom mohli slavit doma. Na druhou stranu vyhrát titul v pátém a oslavit jej v Praze, by bylo něco nového."
 
 
Foto: ultras ROŠA