Regionální žákovské výběrové tréninky na Dubině

06. dubna 2010, Lego

Městská sportovní hala Dubina se ve dnech 12. a 13. 4. stane centrem mládežnického florbalu. Pod záštitou Olomoucké a Moravskoslezské florbalové unie se zde sejdou k výběrovým tréninkům mladší a starší žáci a žákyně. Vítkovice mají ve všech třech kategoriích početné zastoupení.

Pondělí bude patřit chlapcům. Od 15:45 absolvují pod vedením Otty Sklenovského a Patrika Janečky svoji tréninkovou jednotku mladší žáci. Náš klub zde budou zastupovat David Adámek, Richard Foltinek, Marcel Jakubec, Lukáš Kasinec, Štěpán Kostolány, Filip Sklenovský a gólman Marek Ozner. Turnaj regionálních výběrů mladších žáků se pak uskuteční 15. 5. 2010 v Holešově.

Po mladších žácích nastoupí jejich starší kolegové. Trenéři Leopold Šíma a Tomáš Svačinka nominovali hned sedm hráčů Vítkovic: Marka Bräuera, Dennise Grunera, Lukáše Krupičku, Patrika Michalíka, Ondřeje Ohanku, Adama Zbořila a gólmana Dominika Luptáka. I oni se budou snažit nominovat do regionálního výběru, který bude reprezentovat náš kraj na turnaji v Litvínově 15. – 16. 5. 2010.

Druhý den, tedy v úterý, převezmou žezlo dívky. Ty sice nečeká žádný turnaj, nicméně motivací jim bude možnost probojovat se na výběrové soustředění žákyň, které proběhne 28. – 30. 5. 2010 ve Dvoře Králové. Z vítkovických nadějí dostaly pozvánku na výběrový trénink Michelle Mazancová, Lucie Miksová, Tereza Slavíková a Jana Urbánková.