<h2>Dorostenci: Mistři !!!</h2>Vítej, zlatý hattricku!!!

02. května 2010, CD

Dorostenci Vítkovic jsou potřetí za sebou mistry ČR!!! Ve finále deklasovali Brno ničivě 8:0 a potřetí za sebou stanuli na nejvyšším stupínku ve své soutěži!!!

 

Po dramatickém čtvrtfinále s Tatranem Střešovice (6:4 a 5:6), které rozhodl brankou na 5:6 ve druhém zápase Petr Jankulár a ještě dramatičtějším semifinále s 1.MVIL Ostrava, které rozhodl tentýž hráč až v prodloužení nastoupili dorostenci Vítkovic ve finále proti Bulldogs Brno,

Soupeře táhl po celý zápas juniorský reprezentant Ondrušek, v brance nastoupil Filip Kejík. Ten Kejík, který vychytal juniorům Brna proti Vítkovicím v semifinále postup. Tentokrát se ale musel Vítkovicím poklonit.

      Vítkovicím vyšla hned první třetina. Skóre otevřel střelou z prostoru "mezi kruhy" David Matúš. Na 2:0 pak zvyšoval utěšenou ranou z dálky Petr Jankulár. Vítkovice kontrolovaly hru a ve druhé třetině navýšily náskok na úctyhodných 6:0! Nejprve se prosadil dorážkou v přesilovce Marek Matějčík, poté se trefil obránce David Zezulka a krátce na to uspěl střelou z dálky i Lukáš Veltšmíd! Zdecimované Brno nebylo schopno postavit se rozjetým Vítkovicím na odpor, několik pokusů Ondruška kryl jistý Marek Krištof. Ve vlastním oslabení ještě do druhé sirény po vysunutí Jankulára zvyšoval Lukáš Veltšmíd.
       Ani v poslední třetině se obraz hry nezměnil. Vítkovice využily další přesilovku ranou Matějčíka a poslední branku si nešťastní hráči Brna dokonce vstřelili sami. Vítkovice-Brno ve finále 1.ligy dorostenců 8:0!!!

Dorostenci Vítkovic dosáhli zlatého hattricku. Potřetí za sebou si podmanili dorosteneckou soutěž. Potřetí za sebou se radují z titulu!!!

Foto: Roša