Juniorky na úvod roku pálily ostrými

09. ledna 2011, Redakce

Dvě vysoká vítězství si v úvodním dvojkole své soutěže připsaly juniorky Vítkovic. S celkovým skóre 28:0 ze dvou zápasů si bez problémů došly pro dvě vítězství a pokud by platilo přísloví jak na nový rok, tak po celý rok, zřejmě by se nikdo z nás nezlobil.

 

      V prvním utkání se střetly juniorky s týmem brněnských Židenic. V utkání byly Vítkovice favoritem a to beze zbytku naplňovaly. Už během úvodního střídání nastřelily tři tyčky, od dalšího pak začaly postupně zatěžovat konto soupeřek brankami. Po celé utkání si juniorky udržely nátlakovou a aktivní hru a výsledkem bylo konečné skóre v poměru 11:0.

      Druhý zápas čekal na Vítkovice další brněnský soubor, Bulldogs Brno. Soupeř vítkovickou roli favorita ulehčil tím, že se k utkání dostavil v pouhých sedmi lidech. Juniorky si se soupeřem pohrávaly a přidávaly jednu branku za druhou. Utkání už nebylo ze strany Vítkovic tak kvalitní jako první zápas, což ale bylo způsobeno i tím, že soupeř působil na hřišti vzhledem ke své sestavě naprosto odevzdaně. Konečný účet se zastavil na sedmnácti vstřelených brankách.

      V obou utkáních dokázaly brankářky Hana Ranochová a Anna Meichsnerová udržet čistá konta, přičemž pro Hanku Ranochovou se jednalo už o třetí nulu v této sezóně.  Brankářkám výrazně pomohly všechny čtyři obránkyně Kateřina Nováčková, Tereza Voláková, Hana Hendrychová a Lucie Miksová, které si pohlídaly brejky soupeřek a pustily je jen do minima vyložených šancí a ty dokázaly brankářky vyřešit. Střelecky se dařilo všem hráčkám, své první branky v juniorském dresu dosáhla hned při prvním startu Tereza Slavíková. Celkově se co se bodů týče výrazně dařilo trojici Klára Kociánová, Veronika Enenkelová a Lucie Šrotová. Juniorky si upevnily vedení v soutěži a teď je před nimi důležité trojkolo při domácím pořadatelství 23. ledna.

1.SC WOOW Vítkovice – TJ Sokol Brno Židenice 11:0 (3:0, 5:0, 3:0)

branky a nahrávky: E.Hendrychová (Zamastilová), Šrotová (Voláková), Enenkelová (Šrotová), Miksová (Kociánová), Enenkelová (Kociánová), I.Hlaváčová (Kociánová), Haunerová, Enenkelová (J.Hlaváčová), Enenkelová (Šrotová), Slavíková (Haunerová), Zamastilová (Miksová)

Bulldogs Brno – 1.SC WOOW Vítkovice 0:17 (0:7, 0:4, 0:6)

branky a nahrávky: Kociánová (Gazurová), I.Hlaváčová (Kociánová), E.Hendrychová (Haunerová), Voláková (Enenkelová), E.Hendrychová (Kociánová), Šrotová (Zamastilová), Zamastilová (Šrotová), Šrotová, Nováčková (E.Hendrychová), Šrotová (Enenkelová), Kociánová (Miksová), Šrotová (Enenkelová), Kociánová (Voláková), E.Hendrychová (Haunerová), Enenkelová, Kociánová (H.Hendrychová), Enenkelová (Šrotová)

sestava Vítkovic: Ranochová (1.zápas), Meichsnerová( 2.zápas) – Miksová, H.Hendrychová, Nováčková, Voláková – E.Hendrychová, Haunerová, Zamastilová – Kociánová, Gazurová, I.Hlaváčová – Šrotová, Enenkelová, Slavíková, J.Hlaváčová