ČTVRTFINÁLE FE: První utkání vyhrálo Brno. Zatím.

12. března 2011, CD

Branka Koňaříka z poslední minuty rozhodla o vítězství Brna 6:5. Přesto ale zřejmě povedou po prvním zápase 1:0 na utkání Vítkovice. Hosté se dopustili školácké chyby v legislativě a utkání tak bude s největší pravděpodobností kontumováno poměrem 5:0 ve prospěch Vítkovic.

 

První třetina nabídla sedm branek a i další rozruch. Vítkovice šly do vedení dvěma góly Martina Tokoše, Brno však dokázalo šňůrou čtyř (!) branek utkání otočit. 14 vteřin před sirénou snížil střelou do šibenice Petr Kološ. Daleko větší rozruch ale vyvolalo zjištění, že si zraněními sužované Brno povolalo na pomoc hned 3 hráče B-týmu. Jana Kadlece, Marka Kadlece a Tomáše Pavlu. Přesto se utkání na Dubině dohrálo.

Padly ještě čtyři branky a to po dvou na každé straně. Nejprve zvýšil na 5:3 z pohledu Brna Ondráček, na 4:5 snižoval z trestného střílení Milan Tomašík. Vítkovice si v průběhu utkání vypracovaly mnoho šancí, Bábíčkovy tyčky zazvonily hned pětkrát! Vyrovnal až čtyři minuty před koncem Vít Hrubý. Brno přestálo závěrečný tlak Vítkovic v poslední minutě dokonce vstřelilo Koňaříkem gól po chybě vítkovické defenzivy.

Utkání se ale bude "dohrávat" u zeleného stolu české florbalové unie.

Série pokračuje druhým zápasem zítra, tj. v neděli 13.března v 17 hodin na hale SC Dubina.