Přípravky se utkaly v Havířově

05. dubna 2011, Redakce

Po úvodní turnajové výhře týmu přípravky z Vítkovic konaném v Paskově (ze dne 26.2.) se uskutečnil další ligový turnaj, tentokráte v Havířově.

 

Jednalo se opět o další kolo MS ligy přípravek, do které se nedávno přidaly i Vítkovice. Kromě nich se ligy účastní také výběry týmů FBC Remedicum Ostrava, Paskov Saurians a Slovan Havířov. Každý z účastníků pořádá svůj domácí turnaj.

      I v Havířově se nám zadařilo a po dvou výhrách 4:0 proti Remedicu a 2:0 proti Paskovu a jedné prohře s Havířovem v poměru 1:2 jsme se opět stali vítězi. I když tady to bylo jenom o skóre.

      Náš tým tvoří jádro přípravkářů s datem narození do roku 2002 (včetně dvou dívek), doplněný i o děti hrající již v elévech, taktéž s datem narození do roku 2002. Stálého brankáře nemáme, takže si musíme půjčovat, ale když nemůže, tak se do brány postaví jeden z hráčů, který běžně nechytá, jako tomu bylo na tomto turnaji. I přesto jsme obstáli na jedničku.
Turnaj jsme hráli na dva útoky a dvě obrany ve složení: Filip Juříček, Honza Poruba, Kristýna
Pecnová, Simona Pytlíková, Erik Vykopal, Martin Gattnar, Matyáš Gryz, Adam Choma a další. Naší největší zbraní byli posledně tři jmenovaní (Martin, Maty a Adam), kteří již trénují s elévy.
Maskotem byla již tradičně Barča Juříčková, která jednou bude hrát stejně dobře jako její maminka.
      Poděkování právem patří trenérům Radce a Petrovi Juříčkovi za přípravu.

      Hlavní výhrou byl pohár, který převzal za celý tým náš kapitán Matyáš Gryz, dále jsme dostali sladké bonbóny a hlavně rychlé špunty, které správně bouchly a byly ještě na ploše vypity do sucha.

Zápis z turnaje: Radim Vykopal