Dorostenci hrají play-off

08. dubna 2011, CD

Dorostenci Vítkovic útočí na čtvrtý titul v řadě! O víkendu se na FatPipe Aréně v Ostravě-Muglinově odehraje play-off dorostenců. Vítkovice obhajují již dvakrát obhájené zlato!

 

Loni na ISŠD slavili dorostenci Vítkovic třetí titul v řadě za sebou. Pak přišel dvouletý skok a de fakto stejný tým teď bojuje o juniorský titul. V kategorii dorostenců v letošní sezoně se Vítkovice ale opět dostaly mezi nejlepších osm týmů ČR.

Jako čtvrtfinálový soupeř se jim postaví pražská Bohemians. Souboj Vítkovice-Bohemians bude tedy zuřit jak v Praze, kde se o víkendu odehraje třetí a případné čtvrté finále 1.ligy juniorů, ale také v Ostravě coby čtvrtfinále dorostenců. To se hraje na dvě utkání, kde se ale výsledky sčítají.

Loňská cesta play-off dorostenců byla vpravě napínavá. Paradoxně až na finále, které skončilo jasným triumfem Vítkovice nad Brnem 8:0. Čtvrtfinále s Tatranem Střešovice a semifinále s MVILem Ostrava bylo ale napínavé do posledních vteřin. Více čtěte zde: http://sskvitkovice.cz/clanky.php?clanek=1281.

Čtvrtfinále play-off 1.ligy dorostenců:
9.4.2011, FatPipe Aréna Ostrava:

  9:30  Bohemians - Vítkovice
11:00  Havířov - Ústí n/L
12:30  Future - Hořice
14:00  FBC Ostrava - Tatran
15:30  Bohemians - Vítkovice
17:00  Havířov - Ústí n/L
18:30  Future - Hořice
20:00  FBC Ostrava - Tatran

Další boje jsou na programu v neděli.