Letní Vítkovický florbalový kemp

04. dubna 2006, slowak, CD

Informace a přihláška

LETNÍ VÍTKOVICKÝ FLORBALOVÝ KEMP
(11.7. – 25.7. 2006)

    Na letošní prázdniny jsme si pro vás připravili perličku. Florbalový kemp skládající se z účasti na Prague games, a poté soustředění v malebné krajině nejvyšších moravských hor, Jeseníků. V samém srdci pod horou Praděd (1491 m n.m.) je zajištěno ubytování v horské chatě Barborka. Další informace se dozvíte od trenéra nebo na našich stránkách www.sskvitkovice.cz

Harmonogram: 11.7. odjezd do Prahy
  12.7. – 15.7. účast na Prague Games
  15.7. přesun do Jeseníků
  16.7. – 25.7. soustředění na Barborce
  25.7. návrat do Ostravy


Odjezd je plánován na 11.7.  vlakem. Sraz je na vlakovém nádraží Ostrava-Svinov v 12:15 nejpozději. Odjezd vlaku je dle jízdního řásu 12:49. Žádáme ale všechny, aby se dostavili v dostačném časovém předstihu.

Odjezd je naplánován na 15.7. v 19:18 z Prahy. (Pokud se však do finále dorostu dostane i náš tým, z Prahy se pojede až 21:18.).
Příjezd vlaku je dle jízdního řádu 23:30 na nádraží Ostrava-Svinov. Zde bude přistaven autobus, který odveze hráče účastnící se letního florbalového kempu přímo do chaty Barborka v Jeseníkách.

    V Praze na Prague Games je zajištěno ubytování ve škole ZŠ Mezi Školami v Praze-Butovicích. Za potřebí je vzít si s sebou karimatku a spacák. Také jakoukoli průkazku totožnosti s fotkou!
Na místě se zaplatí individuální poplatek 170,- Kč. Tento poplatek zahrnuje :  identifikační náramek k vstupu do turnajových hal, vstup do pražských památek Pražské informační služby (Staroměstská radnice, Sv. Mikuláš a další ), jízdenku MHD po dobu turnaje, vstup na turnajovou párty, vstup na finálový program, případně další akce, které se nám podaří zajistit (o přesném programu budou účastníci informováni před začátkem turnaje). Všichni hráči s sebou budou mít průkaz pojištěnce!
   Na soustředění jsou již zajištěny pokoje v chatě Barborka, čili spacáky ani karimatky nepotřebujete.

Trenéři jednotlivých týmů:
 elévové: Jan Dalecký
 mladší žáci: Radim Sedlák
 starší žáci: Roman Ciompa
 dorostenci: Pavel Brus
 juniorky: Mirek Hrubec

Náčelníkem expedice bude Radim Sedlák.

Cena: 4500,- Kč
 

jen Prague Games: 2000,- Kč
jen soustředění: 3000,- Kč

   
  - Cena zahrnuje cestování, ubytování, stravu, ……

  - Úhradu proveďte v prodejně Jägersport, 28. října 253, Ostrava – Mariánské hory (zastávka Prostorná)

  - prosíme o urychlené zaplacení částky!
  - Pro informace volejte na tel.číslo 777 200 834 od 8.00hod do 17.00hod




Přihláška: stahujte zde



Prague games

a Největší mládežnický turnaj s účastí hráčů z Finska, Švýcarska, Polska, Švédska, Ruska, Německa nebo Lotyšska. Vedle mnoha zahraničních soupeřů a florbalových hřišť na účastníky čeká bohatá škála doprovodných akcí a výjimečných zážitků. Všichni účastnící obdrží první den identifikační náramek, který opravňuje ke vstupu do turnajových hal, vstup do pražských památek Pražské informační služby (Staroměstská radnice, Sv. Mikuláš atd.), vstup na turnajovou párty, vstup na finálový program, případně další akce, které se pořadatelům podaří zajistit. Na Prague games si potřebujute vzít karimatku a spacák.


 

Barborka
Patří k mezi nejoblíbenější chaty v Jeseníkách. Leží na úpatí hory Praděd ve výšce 1040 m n.m. Ubytovaní ve dvou až třílůžkových pokojích, vybavených umyvadly s teplou a studenou vodou a sociálním zařízením na chodbě. V chatě je provozována restaurace s kuchyní s celodenním provozem, možností posezení u krbu. Hostům slouží k odpočinku i klubovna s TV, stolní tenis, kulečník, stolní fotbálek, sauna, masážní vana. Přímo u Barborky je prameniště Bílé Opavy, proslulé svými vodopády, které jsou vzdáleny 1,5km od chaty.

 

b


d


c


e


w


q