Lvíčata si hrála v Havířově

24. ledna 2012, redakce

V neděli odehrála Lvíčata svůj další ligový turnaj, tentokrát byla k vidění v rekonstruované městské sportovní hale v Havířově.

Postupně se naši nejmladší utkali s týmy Paskova Saurians žlutých a zelených , SFK Slovan Havířov a FBC Ostrava. Nominováno bylo 13 děti, které trenéři rozdělili do tří čtveřic.

      První dva zápasy proti Paskovu Lvíčata vyhrála. Mladí lvíci měli totiž obrovskou výhodu, hráli v poli ve čtyřech hráčích proti pěti. Měli tak méně možností při rozhodováni a nebyli tolik zmatení jako „Ještěři“. Dostali se dříve do hry, protože byli více v kontaktu s balónkem.
Týmy Havířova a Ostravy se naší hře přizpůsobily a hrály s námi čtyři proti čtyřem. S Havířovem jsme zvítězili po pěkné technické hře s balónkem, plné nahrávek a nápadu. Proti FBC jsme si zahráli krásný a vyrovnaný zápas. Ostrava nakonec měla více štěstíčka a zvítězila. Chválu si zaslouží obzvláště „pepiňácký“ fanklub dětí, který ze střídačky po celý zápas vytrvale povzbuzoval své nejlepší hráče na hřišti. Ti si spolu s našimi dvanácti borci zaslouží obrovskou pochvalu za předvedenou hru.

      Slovo trenéra: „Děti si v zápasech hrály. Ale hlavně hráči hráli všichni spolu a kolektivně. Měli radost z kliček, nahrávek a vstřelených branek. I přes druhé místo odcházeli všichni s úsměvem na tváři, protože si dobře zahráli. Z toho můžu mít jako trenér jen radost. Na závěr bych chtěl poděkovat naším rodičům za velmi slušné fandění a povzbuzováni.“