WOOW VÍTKOVICE mladší žáci – Tornádo 25.3.2012

29. března 2012, ToMaz

Mladší žáci Tornádo mají pro letošní ligovou sezonu splněno, poslední turnaj odehráil o uplynulém víkendu v Horní Suché a skončili třetí.

Další turnaj pro naše mladá Tornáda se konal v příjemném prostředí haly SH ZŠ Horní Suchá. Sraz byl tentokráte až v 10.00 hod., protože první zápas proti Partnerům z Českého Těšína nás čekal až v 11.20. Přes tuto pozdní hodinu ovšem naši hráči působili značně ospale a výsledkem byla jasná prohra 1:6. Zřejmě to bude chtít příště pro každého hráče pořádný hrnek kafe na probuzení...

 

V dalším zápase to již bylo podstatně lepší a FBC ČPP Remedicum Ostrava černí si odneslo prohru 9:0.

 

Další dva zápasy pořádně polechtaly nervovou soustavu diváků – rodičů a jistě i hráčů i trenéra. Souboje s tygry z Poruby byly celý rok velmi vyrovnané a nejinak tomu bylo i tentokráte. Nakonec se podařilo těsné vedení 3:2 udržet až do konce a tak jsme mohli slavit druhé vítězství v turnaji.

 

V dalším zápase proti domácímu FbK Horní Suchá šlo fakticky o druhé místo v turnaji. Opět jsme těsně vedli 2:1, ale tentokráte se soupeři podařilo těsně před koncem srovnat na celkových 2:2.

 

Při bodové shodě s domácími jsme vlivem horšího skóre obsadili celkové velice solidní třetí místo, když vítězem turnaje byl náš jediný přemožitel Český Těšín.

 

Pokud rozpis ČFbU nelhal, šlo o poslední turnaj této sezóny. Jako věrný divák téměř všech turnajů mohu s povděkem kvitovat zvyšující se kvalitu hry Tornáda. Občas samozřejmě ještě převládne „holomajzna“ ve stylu odpal míček jak můžeš, ale počet pěkných a promyšlených akcí se pomalu, ale jistě zvyšuje.

 

Určitě můžeme poděkovat všem hráčům za výkony a trenérovi za trpělivou práci a samozřejmě rodičům za obětavost při vození týmu na turnaje a fandění pro vítkovické barvy.

 

Mazurek st.