První dvě kola juniorek úspěšné

17. září 2012, redakce

Juniorky mají za sebou první dva zápasy v nové sezoně se stoprocentním bodovým ziskem.

Juniorky jako vůbec první vítkovický tým zahájily v sobotu ráno novou sezonu 2012/2013. V sobotu ráno jim prvním soupeřem byl tým FBC Ostrava. V utkání splnily juniorky roli favorita, ikdyž místy byla jejich hra mírně řečeno kostrbatá a zvítězily 7:0.

       Ve druhém zápase proti nim nastoupila skupina šesti odvážných juniorek Lipníka a rovněž v tomto zápase bylo poměrně brzy jasno o tom, kdo je pánem na hřišti a vítkovické juniorky nakonec zvítězily 9:1. Sezónu tak začaly na výbornou, ale na výkonech je třeba dále a stále pracovat.

FBC ČPP Remedicum Ostrava – 1.SC WOOW Vítkovice 0:7 (0:4, 0:2, 0:1)
Branky a nahrávky: Šrotová (Vinklerová), Hendrychová (Vývodová), Hendrychová (Šrotová), Paloncyová tr.střílení, Paloncyová (Kociánová), Kociánová (Paloncyová), Paloncyová (Kociánová)

1.SC WOOW Vítkovice – FBC Lipník 9:1 (2:0, 3:1, 4:0)

Branky a nahrávky: Hendrychová (Vývodová), Vinklerová (Kociánová), Naňáková (Vinklerová), Hrubá (Vinklerová), Slavíková (Přezvěcká), Kociánová (Šrotová), Hendrychová (Vývodová), Hendrychová (Vývodová), Vývodová (Hendrychová) – Janošová (Turčanová)

Sestava Vítkovic:
Ranochová – Vinklerová, Hrubá, Holušová, Martiníková – Hendrychová, Vývodová, Naňáková – Olivková, Slavíková, Přezvěcká – Šrotová, Kociánová, Paloncyová