Muži přivítají v neděli Spartu, ženy Šumperk

06. února 2013, CD

Sparta bude chtít v neděli 10.února od 18 hodin bojovat proti Vítkovicím na jeho hřišti o historicky první bod. Favoritem bude opět lídr extraligové tabulky - Vítkovice! Ještě před tím to zápasem přivítají od 15 hodin vítkovické ženy, taktéž lídr tabulky, desátý Šumperk.

Ženy: 1. SC WOOW Vítkovice - FbC COQUÍ Asper Šumperk
neděle 10.2.2013 15:00, SC Dubina

Vítkovice v prvním utkání Šumperk přejely na jeho hřišti 10:0 a i v tomto utkání se hra bude zřejmě odehrávat v režii Vítkovic. Ty si v případě vítězství udrží vedoucí pozici, extraligový nováček ze Šumperku na desáté pozici již ztratil naději na play-off a může se připravovat na boje v play-down.

Vítkovické ženy mají za sebou nervydrásající finálový boj Poháru České pojišťovny s Herbadentem, který nakonec prohrály v prodloužení. Chuť si tedy budou chtít spravit v souboji s nováčkem extraligy. Přijďte fandit!

 

Muži: 1. SC WOOW Vítkovice - AC Sparta Praha
neděle 10.2.2013 18:00, SC Dubina

Sparta na hřišti Vítkovic nikdy nezískala ani bod za remízu, byť k němu byla v posledním ostravském střetnutí blízko, když dotahovala náskok Vítkovic v poslední třetině, nakonec však domácí vedení 7:6 udrželi.

Vítkovice drží sérii 7 vítězství v řadě, byť to poslední jen za dva body v Brně po výhře 5:4 v prodloužení a i díky ní jsou tři body před Tatranem a Chodovem na prvním místě v tabulce, naopak Sparta je tři body pod osmičkovou čarou.
Tyto statistiky ale ještě změní vložené 18.kolo. Vítkovice jedou v pátek na horkou půdu Otrokovic, Sparta přivítá Tatran Střešovice.

Přijďte podpořit Vítkovice v tažením za dalším superfinále!