Dorostenci na Prague Games uspěli

19. července 2006, CD

Pavel Brus hodnotí výkon svých svěřenců i konečné čtvrté místo velmi kladně.

 

   S týmem, který měl oproti soupeřům o rok nižší věkový průměr je 4. místo na takto nabitém turnaji minimálně pěkný výsledek. Nastupovali jsme dokonce i s ročníky 91 (Hrubý Vít a Jankulár Pavel) pro které byla vyhrazena kategorie B16. V základní skupině jsme si postupně poradili se všemi soupeři a to dokonce za nepříznivě se vyvíjejících výsledků. Jde vidět, že se objevují další osobnosti v našem týmu, které dokáží vzít zodpovědnost do svých rukou. Díky tomu, že jsem vyhráli skupinu bez ztráty bodu, další zápas, který nás čekal, bylo čtvrtfinále proti Arstě IK na Vinohradech. Za bouřlivé podpory fanoušků, létajicích toaletních papírů a konfetů na tribuně jsme vyhráli 3:2 a čekalo nás semifinále proti Tatranu.
   Zápas se odehrával v rychlém tempu a kluci podali vynikající výkon. Kdybychom měli více klidu na hokejkách mohl zápas skočit jinak, ale i po prohře 2:1 byla cítit z naší hry radost. 
   Zápas o třetí místo byl bohužel pro nás, nejhorší zápas na turnaji a pro prohře 6:2 s Arstou IK 2 jsme se museli spokojit se 4. místem.

   Nakonec bych chtěl poděkovat všem hráčům za vzorné chování, nulové ztráty na životech a předvedenou hru.

Pavel Brus