Vítkovice nestačily na Otrokovice

28. září 2013, CD

Vítkovičtí si nevezou z horké půdy Otrokovic ani bod a porážku 2:4. Jediným střelcem ostravského týmu byl Zdeněk Žák.

Zápas 4.kola Autocont extraligy Otrokovice-Vítkovice se odehrál tradičně před skvělou kulisou. Do haly v Otrokovicích si našlo cestu přes 350 diváků.

Vyrovnanou první třetinu pro sebe domácí rozhodli dvěma góly vtěsnanými do 36 vteřin. Nejdříve v 18.minutě otevřel skóre Uhrinovský. Pak byl vyloučen za hru rukou Veltšmíd a přesilovku rychle zužitkoval po Matejčíkově příhře Hradil.

Otřesené Vítkovice si prodloužily o první přestávce poradu v kabině a dostaly trest za zdržování hry. Oslabení se ubránily a vrhly se do ofenzivy. Koňařík trefil břevno. V 34.minutě snížil Zdeněk Žák.

Vítkovice se ve třetí třetině definitivně vrhly do útoku, střely v poslední části hry byly 19:5 pro Vítkovice! Přesto to byli nejdříve domácí, kteří zvedali ruce nad hlavu. Ve 49.minutě přidal třetí branku Uhrinovský. Michajlovič v brance Otrokovic se zdál být nepřekonatelný. V 59.minutě již hrály Vítkovice power-play, do prázdný branky se trefil domácí Hrdina a prakticky tak rozhodl zápas. Osm vteřin před koncem Zdeněk Žák již pouze korigoval skóre na 4:2 pro Otrokovice.

 

 

Panthers Otrokovice - 1. SC WOOW Vítkovice 4:2
branky:  18. Lukáš Uhrinovský, 19. Michal Hradil, 49. Lukáš Uhrinovský, 59. David Hrdina - 34. Zdeněk Žák, 60. Zdeněk Žák; rozhodčí: Martin Valenta - Michal Žďárský; vyloučení: 4:2; využití: 1:0; diváků: 358; zásahy brankářů: Radovan Michajlovič 33 - Roman Ciompa 13; po třetinách:  2:0, 0:1, 2:1;